tu je i veliki prorez!

Trudna Rihanna ne odustaje od seksi izdanja, uskočila je najkraću moguću haljinu, a grudnjak je preskočila!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rihanna se pojavila na Tjednu mode u Milanu u mini haljini s velikim prorezom koji otkriva trbuh, a ispod nije nosila grudnjak.

Pop-zvijezda Rihanna poznata je i po svojem seksepilnom stilu od kojeg, kao prava modna ikona, ne odustaje ni u trudnoći.

Pogledaj i ovo Rihanna i ASAP Rocky Roditelji u izlasku Rihanna nakon poroda istaknula nikad bujnije obline, a pažnju je plijenilo i pomalo bizarno izdanje oca njezina djeteta

To je još jednom potvrdila na Tjednu mode u Milanu gdje se pojavila u najkraćoj mogućoj haljinici koja je usto bila i prozirna pa se jasno vidjelo da ispod nje nema grudnjaka.

Veliki prorez na prednjem dijelu skrenuo je pažnju u na njezin trudnički trbuh, koji ne prestaje pokazivati otkako je objavila trudnoću krajem siječnja.

S njom je u Milanu bio i njezin dečko te budući otac djeteta, reper A$AP Rocky koji je nije ispuštao iz ruke.

Rihanna je i vijest o prinovi objavila golišavim fotografijama nastalim na ulicama snježnog New Yorka, a za snimanje od obukla dugačku ružičastu jaknu koju je raskopčala i otkrila trbuh. Trudnoću je prije toga uspješno tajila od javnosti nekoliko mjeseci.

O njezinoj vezi s A$AP Rockyjem počelo se šuškati nekoliko mjeseci nakon što je prekinula s milijarderom Hassanom Jameelom početkom 2020. godine, a nedavno su se pojavile i glasine da su se zaručili.

Prije toga su godinama bili prijatelji, a zanimljivo je da su se prve glasine o tome da među njima postoji nešto više od prijateljstva pojavile još 2013. godine, ali reper je tada komentirao samo da je Rihanna seksi, no da je ne gleda tim očima.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava i Tonči Huljić Snježana Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 +7 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Celebrity Majke Petra Graše i Hane Huljić zajedno su se sređivale za vjenčanje godine, isplivale su fotografije s priprema!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 14 +0 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 6 Celebrity Severina u sićušnom bikiniju pokazala ubojitu figuru, zasjenila je i rajske prizore oko sebe: "Nisi realna!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene