Ma je li moguće?

Nevjerojatna vijest proširila se svijetom poznatih: Trudna Rihanna partnera s kojim čeka dijete uhvatila kako je vara?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Stranim medijima proširila se vijest da je ljubavnoj vezi Rihanne i repera ASAP Rockyja došao kraj nakon što ga je trudna pjevačica uhvatila u prevari!

Pjevačica Rihanna i reper ASAP Rocky zajedno čekaju dijete koje bi se uskoro trebalo roditi, ali čini se da se ljubavna veza ovo dvoje neće nastaviti.

Pogledaj i ovo Rihanna i A$AP Rocky - 5 Prava žena! Nekoliko mjeseci nakon poroda uskočila u minicu i pokazala atribute, ne srami se pokazati i koju kilu viška

Naime, trudna Rihanna dečka je, navodno, uhvatila u prevari. Vijest je na Twitteru proširio influencer i modni komentator Louis Pisano, a o svemu su se raspisali strani mediji. 

Na svojem profilu na Twitteru objavio je status u kojem je napisao: ''Rihanna i ASAP Rocky su se razišli. Rihanna je prekinula s njim nakon što ga je uhvatila kako je vara s dizajnericom cipela Aminom Muaddi''.

Vijest se proširila brzinom munje, a društvene mreže trenutno gore od šoka i neizvjesnosti jesu li ove informacije istinite.

Pjevačica i njezin partner skupa su stigli na večeru u jedan restoran, a prema određenim izvorima, Rihanna je restoran napustila sama i u suzama, piše Daily mail.

Pisano je na Twitteru nastavio i dodatno pobudio sumnje napisavši kako je Amina surađivala s Rihannom.

''Amina je bila odgovorna za dizajn Fentyjeve ponude obuće, kojoj je vlasnica Rihanna, a pjevačica je često viđena u cipelama koje je Muaddi dizajnirala.''

Amina je za Vogue nedavno podijelila svoje iskustvo rada s Rihannom.

''Rihannin stilist i ja smo prijatelji, pa je vidio neke rane modele cipela. Ali onda je ona sama kupila nekoliko pari putem svojeg osobnog kupca. Ona je tako draga osoba. Poslala mi je Fenty odjeću kad je pokrenula vlastiti brend – osjećam se nevjerojatno kad je nosim'', oduševljeno je rekla Amina.

Louis je u svojim tvitovima tvrdio da su ASAP i Amina izlazili u prošlosti, ali iako su godinama prijatelji, nije poznato je li njihova veza ikada bila romantične prirode.

Međutim, dvojac je surađivao na kolekciji cipela 2020., a Amina je tada rekla za Vogue: ''Željela sam to učiniti s nekim tko dijeli moje vrijednosti i moj pogled na kreativnost i dizajn.''

''Rocky ne kompromitira sebe u svom poslu ili što god radi, on je perfekcionist kao i ja'', dodala je Amina.

Vjerni obožavatelji Rihanne sumnjaju da je njezin partner doista ovako nešto učinio jer su njih dvoje u proteklih godinu dana u javnosti izgledali vrlo zaljubljeno i sretno.

Prije samo nekoliko dana Rihanna je objavila trudničke fotografije u časopisu Vogue, a dok svi uzbuđeno čekaju vijesti o rođenju njezina prvog djeteta, ova je vijest šokirala javnost.

Rihanna i A$AP još se nisu oglasili o neočekivanim informacijama, a obožavatelji se nadaju kako to nije istina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene