divna trudnica

Monika Kravić bez trunke šminke okinula selfie na plaži, zadivila prirodnim izdanjem: "Baš si ljepotica"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Monika Olujić podijelila je selfie s plaže i pokupila mnoštvo komplimenata na račun svoje prirodne ljepote.

Među poznatim Hrvaticama vlada pravi baby boom, a među njima je i Monika Olujić (38) kojoj će to biti treće dijete, no prvo zajedničko s mužem Franom Olujićem (43). 

"Ljeto. Sljedeća velika stvar", napisala je voditeljica sugerirajući na iščekivanje bebe. Monika je okinula selfie bez šminke dok je uživala na plaži. 

Na fotografiji se vidi njezin lijepi ten, crni šešir i nazire se badić, a oko vrata voditeljici nazire lančić s privjeskom križa. "Baš si ljepotica", "Najljepša žena", "Preslatka", "Ljepotica", dobila je Monika mnoštvo komplimenata za svoj prirodni izgled. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MONIKA OLUJIĆ (@monikakravic)

Inače, voditeljica je trudna oko četiri i pol mjeseca te očekuje sina s poznatim zagrebačkim odvjetnikom, s kojim je u vezi dvije godine, a koju su odlučili okruniti brakom prije nego što im se rodi dijete. Par se vjenčao kod matičara te su imali intimnu proslavu u jednom zagrebačkom hotelu. Voditeljica je nedavno odlučila i svoje prezime promijeniti iz Kravić u muževo Olujić. 

Svoju vezu od početka drže u privatnosti i rijetko ih se može vidjeti zajedno u javnosti, a njihova je ljubav započela, kako su pisali domaći mediji, u jesen 2019. godine. Prvi put su viđeni skupa u ožujku prošle godine tijekom šetnje Zagrebom.

Podsjetimo, Monika se povukla iz javnosti 2003. godine nakon što se udala za sina Zdravka Mamića, Marija Mamića, te se posvetila obiteljskom životu. Bivši supružnici imaju 8-godišnjeg sina Jakova i 11-godišnjeg Josipa, a za njihove se razvod saznalo 2017. godine.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lidija Bačić i Žanamari Celebrity Vruće izdanje Žanamari koje je uslikao njezin muž ostavilo poznate Hrvatice bez daha: "Opa, miki!"  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene