baš blista!

Trudna supruga našeg nogometnog reprezentativca više ne može sakriti trbuh pa reda zanimljive badiće koji ga savršeno ističu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Adriana Đurđević oduševila je svoje pratitelje na Instagramu fotografijom na kojoj je istaknula trudnički trbuh u zanimljivo kupaćem kostimu.

Supruga našeg nogometnog reprezentativca Duje Ćaleta-Cara (24), Adriana Đurđević (29), u visokoj trudnoći uživa u tipičnim ljetnim radostima.

Pogledaj i ovo Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 8 atraktivna mladenka Adriana Ćaleta-Car u vjenčanici kakva se ne viđa često pokazala više od očekivanog, a tu je i spektakularan veo!

Dok je njezin dragi na Europskom nogometnom prvenstvu, lijepa Dubrovkinja odmara u svojem rodnom gradu i na Instagramu se neprestano hvali fotografijama u raznim badićima..

Sada je pozirala u još jednom zanimljivom jednodijelnom modelu koji je savršeno naglasio njezin trudnički trbuh koji više ne može sakriti.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Adriana Đurđević (@adrianadurdevic)

"Pobjeći i sjediti na plaži u tišini, to je za mene raj", napisala je Adriana uz fotku, a uslijedila je lavina komplimenata na račun njezina izgleda.

"Divna", "Najljepša trudnica", "Prelijepa", pisali su joj vjerni pratitelji koji je i inače ispod svake nove fotke obasipaju komplimentima.

Podsjetimo, Adriana i Duje vjenčali su se krajem svibnja na tajnoj ceremoniji u Dubrovniku. Zaručili su tri mjeseca ranije, i to nakon četiri godine veze, a zatim su objavili i da će postati roditelj. Adriana je sredinom travnja za časopis Story otkrila da se već nalazi u drugom tromjesečju trudnoće, a priznala je i kako ona i Duje već znaju spol bebe, no to je odlučila zadržati za sebe.

Lijepa Dubrovkinja je zbog nogometaša preselila iz rodnog grada u Marseille, gdje on igra za istoimeni nogometni klub, a već neko vrijeme nose titulu najljepšeg domaćeg para.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) +0 Fani Stipković (Foto: Instagram) Celebrity Naša najseksi novinarka objavila fotografiju od koje zastaje dah, sada je posve jasno kako održava zanosnu figuru

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene