Tužno

Sin slavnog glumca tragično preminuo u dobi od samo 26 godina, ta je vijest u crno zavila i legendarnog redatelja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sin Michaela Madsena, Hudson Madsen tragično je preminuo u dobi od 26 godina.

Sin slavnog holivudskog glumca Michaela Madsena, Hudson Madsen preminuo je u dobi od samo 26 godina, a vlasti sumnjanju na to da je sam sebi oduzeo život samoubojstvo, prenosi britanski The Sun.

Prema njihovu pisanju Hudson je pronađen mrtav s vidljivom ozljedom od vatrenog oružja na havajskom otoku Oahu.

"Mogu potvrditi da je 26-godišnji Hudson Lee Madsen, umro od prostrijelne rane u glavi i da se u ovom slučaju sumnja na samoubojstvo na otoku Oahu", izjavila je za The Sun glasnogovornica Odjela za sudsku medicinu u Honoluluu.

Hudson je inače bio kumče Oscarom nagrađenog redatelja Quentina Tarantina, s kojim je njegov otac surađivao na više filmova, uključujući kultne "Reservoir Dogs" i "Kill Bill".

Prema podacima na Hudsonovu profilu na Facebooku živio je u Wahiawi na Havajima sa suprugom Carlie, a objavljene fotografije pokazuju da je služio u američkoj vojsci i da je proveo neko vrijeme u Afganistanu.

Izvor blizak obitelji je za The Sun izjavio da je Hudsonova majka DeAnna otputovala na Havaje nakon što je doznala za tragičnu vijest, a Michael se zasad o tragediji nije javno oglasio.

Osim Hudson Michael je otac 25-godišnjeg sina Calvina i 16-godišnjeg Lukea, koje dijeli sa svojom suprugom, glumicom i zvijezdom serije "The Price of Air", DeAnnom Madsen. S bivšom partnericom Jeannine Bisignano ima i 31-godišnjeg sina Christiana i 27-godišnjeg Maxa.

Ne ustručavajte se potražiti pomoć

Ako se vi ili netko vama blizak suočava s određenim psihološkim poteškoćama ili se jednostavno nalazite na životnom raskršću u potrazi da pravom odlukom nemojte se nikad ustručavati i pitati za pomoć i razgovor. Donosimo vam nekoliko kontakata gdje možete porazgovarati s punim povjerenjem sa stručnjacima koji će vam sigurno pomoći:

Centar za krizna stanja i prevenciju suicida pri KBC-u Zagreb
Nazovite na telefon 01-2376-470 kad god vam zatreba pomoć od 0 do 24 sata, liječnici su uvijek spremni porazgovarati s vama i pomoći vam. U Centar za krizna stanja pri KBC Zagreb možete doći i bez najave i uputnice svakim danom između 8 i 20 sati.

Hrabri telefon
Ako ste maloljetno dijete ili roditelj koji se suočava s različitim odgojnim izazovima možete se obratiti stručnjacima na Hrabrom telefonu. Ako ste dijete nazovite na besplatni broj 116-111.
A broj Hrabrog telefona za mame i tate je 0800-0800. Linija je otvorena svakim radnim danom od 9-20h.

Psihološki centar TESA
Psihološki centar TESA je udruga koja već 25 godina daje besplatnu psihološku pomoć i podršku zdravom razvoju građana.
Nazovite na broj: 01/48 28 888 - radnim danom od 10 do 22h ili im se javite mailom za savjet: psiho.pomoc@tesa.hr

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene