baš je posebna!

Zbog ove izvanserijske ljepotice glumac je brzo prebolio ženu kojoj se divi cijeli svijet, a razlika od 31 godine ne predstavlja im problem!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tina Kunakey mami uzdahe gdje god se pojavi, no njezino srce pripada samo suprugu Vincentu Cassellu, s kojim je u braku od 2018. godine i zajedno imaju kćer.

Zanosna supruga glumca Vincenta Cassela (55), francuska manekenka Tina Kunakey (24), mami uzdahe gdje god se pojavi.

Pogledaj i ovo Vincent Cassel i Tina Kunakey - 2 Golupčići Ni 30 godina razlike nije ih sputalo u ljubavi, i dalje poziraju zaljubljeno i pokazuju inat zlim jezicima koji su im predviđali brzi kraj!

Iako smo je najčešće navikli viđati u oskudnim badićima, sada je pokazala da se ne treba razodjenuti kako bi privukla pažnju. Tina je na Instagramu objavila niz fotografija s Tjedna mode u Parizu, na kojem se pojavila bez supruga, a za tu je prigodu obukla zavodljivu crnu haljinu koja otkriva cijeli trbuh.

Pogled na njezine isklesane trbušnjake mnoge je ostavio bez teksta, a oni koji su uspjeli nešto napisati obasuli su je komplimentima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli tina kunakey (@tinakunakey)

Svojoj zanosnoj supruzi ne može se nadiviti ni 31 godinu stariji Vincent, koji često na Instagramu objavljuje njezine fotke.

Zbog velike razlike u godinama supružnicima su mnogi predviđali kratki vijek, no čini se da je njihova ljubav samo sve jača.

Vincent i Tina vezu su potvrdili 2016. godine, vjenčali su se u kolovozu 2018., a u travnju 2019. dobili su kćer Amazonie. Njoj je to prvi brak, a Vincent je u Tini pronašao utjehu nakon razvoda od jedne od najljepših žena svijeta, Monice Bellucci. S talijanskom glumicom u braku je bio od 1999. do 2013. godine, a zajedno imaju dvije kćeri, Devu i Leonie.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) +2 Alina Kabajeva (Foto: AFP) Zanimljivosti Putinova bivša supruga udala se za 21 godinu mlađeg biznismena, a riječi kojima je opisala ruskog predsjednika odaju sve o njemu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene