Ovo još nismo vidjeli!

Ljepotica koju je inače nemoguće zasjeniti pala je u drugi plan zbog neobičnog fotografa!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tina Kunakey na Instagramu je pokazala koliko je uživala u Brazilu, a sve je zaintrigirao jedan zanimljiv detalj.

Francuska manekenka Tina Kunakey (24) pravi je mamac za poglede gdje god da se pojavi te se redovito hvali svojim utegnutim tijelom, a ovoga puta njezina je figura pala u drugi plan zbog fotki koje je objavila.

Pogledaj i ovo Vincent Cassel i Tina Kunakey - 2 Golupčići Ni 30 godina razlike nije ih sputalo u ljubavi, i dalje poziraju zaljubljeno i pokazuju inat zlim jezicima koji su im predviđali brzi kraj!

Tina je pozirala na plaži, a fotograf joj je bio ni manje ni više, već - robot! "Ovo putovanje u Brazil je bilo nezaboravno! Za više takvih u budućnosti", napisala je Tina u opisu fotografije te je objavila i selfi s robotom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tina kunakey (@tinakunakey)

Kunakey je inače supruga glumca Vincenta Cassela (55), a zbog velike razlike u godinama supružnicima su mnogi predviđali kratak vijek. Ipak, nakon tri godine braka čini se kako je njihova ljubav samo sve jača.

Vincent i Tina vezu su potvrdili 2016. godine, vjenčali su se u kolovozu 2018., a u travnju 2019. dobili su kćer Amazonie. Njoj je to prvi brak, a Vincent je u Tini pronašao utjehu nakon razvoda s jednom od najljepših žena na svijetu Monicom Bellucci. S talijanskom glumicom u braku je bio od 1999. do 2013. godine, a zajedno imaju dvije kćeri, Devu i Leonie.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Petar Grašo - 2 Celebrity Otkriveno tko će biti kum Petru Graši na vjenčanju s Hanom Huljić, ta osoba ponudu je oduševljeno prihvatila!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Leyla Hajrović (Foto: Instagram) Leyla Hajrović (Foto: Instagram) Leyla Hajrović (Foto: Instagram) Leyla Hajrović (Foto: Instagram) +3 Leyla Hajrović (Foto: Instagram) Celebrity Supruga bivšeg dinamovca drastično promijenila izgled, malo je reći da je njezin potez sve iznenadio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene