mnogima je to nezamislivo

Mamićeva snaha slavila s bivšim mužem pa objasnila kakav je njihov odnos: "Potrebno je dvoje normalnih ljudi"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tia Mamić objavila je fotografiju na kojoj pozira s bivšim suprugom Chrisom Warrenom pa je objasnila zašto se druže i nakon razvoda.

Supruga Marija Mamića (39), 37-godišnja Tia, iza sebe ima jedan propali brak s košarkašem Chrisom Warrenom.

Pogledaj i ovo Tia Mamić i sin Dominik (Foto: Instagram) Mamin ponos Mamićeva snaha pucala od ponosa na sina na prijemu kod predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović

Par je zajedno dobio i sina Dominika, a razveli su se 2015. nakon pet godine braka, te su ostali u odličnim odnosima, čemu svjedoči i njihova zajednička fotografija koju je Tia za vikend objavila u svojim pričama na Instagramu.

Bivši supružnici nasmijani su pozirali sa sinom, a okupili su se povodom njegova rođendana. Fotografiju možete pogledati u galeriji.

Tia je nakon toga u pričama na Instagramu odgovarala na pitanja pratitelja, među ostalim i na to kako je uspjela ostati u dobrim odnosima s bivšim mužem, što se mnogima čini nezamislivim.

"Potrebno je dvoje normalnih ljudi i da ti je dijete prije ega i osobnih interesa! Domi je broj jedan i mi smo nebitni i naši odnosi su za njega nebitni. Dijete koje je opterećeno ionako razvodom roditelja ne treba biti opterećeno osobnim frustracijama i nezadovoljstvom. Ali ponavljam, za to je potrebno dvoje!" napisala je Tia koja je i ranije često isticala kako njeguje dobar odnos s bivšim zbog sina.

Inače, Tia je od 2017 godine u braku sa sportskim menadžerom i sinom Zdravka Mamića, Marijem, a prije toga je nosila prezime Jurčić, koje pripada njezinu očuhu, poznatom ekonomistu i političaru Ljubi Jurčiću. Kada joj je s 12 godina umrla majka, on je preuzeo brigu o njoj i posvojio je.

Tia i Mario vjenčali su se u jednom zagrebačkom hotelu pred stotinjak uzvanika, sve ih je zabavljala pjevačica Rada Manojlović, a njihova je svadba bila proglašena svadbom godine. Ljubav im se dogodila godinu prije vjenčanja na otoku Pagu.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Aki Rahimovski +0 Aki Rahimovski i Husein Hasanefendić Hus (FOTO: Pixsell) Celebrity Rahimovski je sa samozatajnom suprugom bio više od 40 godina, a sve je iznenadio prije dvije godine kad je u njegovu obitelj stigla prinova

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Horvat Vanja Horvat - 4 Vanja Horvat (Foto: IN Magazin) +0 Vanja Horvat (Foto: IN Magazin) Celebrity Sestra izbornika Horvata dobro je poznata domaćoj javnosti, pogledajte kako ga je bodrila u društvu njegove najvjernije navijačice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene