Baš se potrudila

Tia Mamić pokazala raskošno božićno drvce u svojem domu, izgleda da na dekoracijama nije štedjela!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tia Mamić podijelila je na Instagramu dio božićne atmosfere, koja već prevladava u domu nje i Marija Mamića.

Supruga Marija Mamića, Tia Mamić pokazala je svojim pratiteljima na profilu na Instagramu dio božićne atmosfere njihova zagrebačkog doma, i to nakon što je ukrasila božićno drvce.

Pogledaj i ovo Tia Mamić Poznat i razlog! Mamićeva snaha našla se u problemima pa donijela nimalo laku odluku: "Primorane smo na to!"

U snimci koju je objavila u pričama vidi se da se potrudila oko izbora raskošnih dekoracija i ukrašavanja, pa su se na boru tako našle crvene i zlatne kuglice, medvjedići, mašne i srne.

Tia je od 2017. godine u braku sa sportskim menadžerom i sinom Zdravka Mamića, Marijem, a prije toga je nosila prezime Jurčić, koje pripada njezinu očuhu, poznatom ekonomistu i političaru Ljubi Jurčiću. Naime, kada je Tiji bilo 12 godina, preminula joj je majka, on je preuzeo brigu o njoj i posvojio je.

Tia i Mario vjenčali su se u jednom zagrebačkom hotelu pred stotinjak uzvanika, sve ih je zabavljala pjevačica Rada Manojlović, a njihova je svadba bila proglašena svadbom godine. Ljubav im se dogodila godinu prije vjenčanja na otoku Pagu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene