slavlje za pamćenje!

Tenisačica Simona Halep udala se za 13 godina starijeg makedonskog milijardera, pogledajte fotke s raskošnog vjenčanja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Simona Halep i Toni Iuruc vjenčali su se nakon tri godine veze, a na svadbi su im pjevale rumunjske zvijezde Dan Bitteman i Loredana.

Rumunjska tenisačica Simona Halep (29) udala se za 13 godine starijeg makedonskog milijardera Tonija Iuruca.

Pogledaj i ovo Lais Ribeiro i Joakim Noah - 5 Napokon sretna! Rodila je sa 17 godina i živjela u siromaštvu, a vjeru u ljubav i život vratio joj je košarkaš za kojeg se nedavno udala

Vjenčanje održalo se u srijedu u njezinu rodnom gradu Konstanti, a Simona je na svojem Instagramu, gdje je prati 1,6 milijuna ljudi, objavila fotografije raskošne ceremonije kojoj su prisustvovali njihove obitelji i prijatelji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Simona Halep (@simonahalep)

Podijelila je i snimke na kojima je otkrila da su na svadbi pjevale rumunjske glazbene zvijezde Dan Bitteman i Loredana.

Simona je vjenčanje organizirala odmah nakon US Opena na kojemu se plasirala u osminu finala. U dosadašnjoj karijeri osvojila dva Grand Slam turnira: Roland Garros i Wimbledon.

Njezin odabranik, 42-godišnji Iuruc je poznati biznismen i navodno ima u vlasništvu šest tvrtki, a porijeklom je iz Sjeverne Makedonije. Sa Simonom se vjenčao nakon tri godine veze, a iza sebe već ima dva propala braka.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) +1 Lottie Moss (Foto: Profimedia) Celebrity Bilo je jasno da ne nosi grudnjak čim je rastvorila sako, prozirna košulja odmah je postala hit materijal za paparazze  

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić nastupa pred publikom(Foto: Dnevnik.hr) Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Zdravko Čolić (Foto: PR) +0 Zdravko Čolić (Foto: PR) Celebrity Zdravko Čolić iznenadio sve priznanjem da je ljubovao s članicom nekad najpopularnije grupe na svijetu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene