podijelila što ju veseli

Jedna od naših najljepših sportašica ne skida osmijeh s lica, a javila se sa zanimljivog mjesta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Donna Vekić prije nekoliko dana je doživjela poraz na turniru u Abu Dhabiju, no to nije utjecalo na njezino raspoloženje.

Tenisačica Donna Vekić objavila je fotografiju na kojoj se istaknuo njen velik smiješak, a otkrila je kakve prizore voli promatrati. 

Pogledaj i ovo Iva Majoli zvijezda hit-serije Iva Majoli u Monte Carlu uživala u odabranom društvu i pohvalila se fotografijom sa svjetski poznatom glumicom!

"Ljubiteljica zalaska sunca, pustinjsko izdanje", napisala je 24-godišnja Osječanka. Donna je napisala da se nalazi negdje u pustinji i da promatra sunce tijekom zlatnog sunca. Naime, to je period kada boje neba iz crvene i narančaste prelaze u žutu, odnosno zlatnu i zadržavaju se tople boje. Pritom se sunce nalazi nisko. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Donna Vekic (@donnavekic)

Vekić je pozirala u sportskom izdanju i s maramom na glavi, a dobila je brojne komplimente. "Izgledaš lijepo", "Predivna si", "Zabavi se", komentirali su njeni pratitelji. Ipak, neki su izrazili žaljenje zbog njenog rezultata na turniru u Abu Dhabiju na kojem je prije nekoliko dana izgubila u prvom kolu meč od Bernarde Pere. 

S obzirom na nedavno natjecanje Donna se očito još nalazi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene