svaka čast!

Tatjana Jurić se našla u ozbiljnom problemu pa se pohvalila da je sve riješila i bez muške pomoći: "Ma nema me država!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tatjana Jurić se pohvalila kako je sama uspjela popraviti perilicu za rublje pa izazvala simpatije svojih pratitelja.

Naša televizijska i radijska voditeljica Tatjana Jurić pokazala je putem društvenih mreža kako se dobro snašla u vodoinstalaterskim poslovima, točnije kako je uspjela sama popraviti perilicu za rublje.

Pogledaj i ovo Tatjana Jurić "Čudesna ženo" Od početka karijere slovi kao jedna od najljepših Hrvatica, a već 20 godina izgleda gotovo isto!

39-godišnja Tatjana je na profilu na Instagramu podijelila nekoliko fotografija u pričama, na kojima je pokazala u kakvim se problemima našla, ali i snašla ovog vikenda.

"A što vi radite subotom ujutro. Sad idem rastavit cijelu mašinu. Ako se ne javim, zovite hitnu", napisala je Tatjana, a uskoro se pohvalila i da je popravila kvar.

"Ma nema me država", zaključila je na kraju. 

Tatjana je krajem prošle godine preboljela koronu,  a na Instagramu je pokazala kako je prijateljice i kolegice, među kojima su bile i Mia Kovačić te Nives Ivanišević, obilazile tih dana i donose joj hranu.

"Iza svake jake žene stoji još nekoliko jakih žena!" zaključila je tada i zahvalila se svojim prijateljicama.

Popularna voditeljica slovi inače kao jedna od najljepših Hrvatica, a jedna je i od onih sretnica koje se s godinama uopće ne mijenjaju. Svojevremeno se bavila i manekenstvom, no često je naglašavala da nije presudan izgled, već talent, trud i ulaganje u samoga sebe.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) +2 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Suprug kavalir je brani od zlobnih komentara, a prijatelji su im bez srama ponudili nešto čemu se nisu nadali: "Bili smo protiv toga"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene