uvijek se rado vraća

Slavna bogatašica ne skriva koliko voli našu obalu, ovoga puta s obitelji su je uhvatili na ulicama Trogira

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tamara Ecclestone je sa suprugom i kćerima već neko vrijeme na odmoru u Hrvatskoj, a ovoga puta slavnu su obitelj uhvatili na ulicama Trogira.

Kći milijardera i bivšeg šefa Formule 1 Bernieja Ecclestonea (90) i Hrvatice Slavice Ecclestone (63), 37-godišnja Tamara Ecclestone, stigla je u Hrvatsku prije nekoliko dana, a fotografi je vjerno prate na svakom koraku.

Pogledaj i ovo showbuzz omiljena destinacija Bogata nasljednica prošlo je ljeto uspješno skrivala trudnoću dok je bila u Hrvatskoj, a sada se vratila s kćerkicom i nahvalila našu zemlju!

Nakon što je sa suprugom Jayom Rutlandom (40) i njihovim kćerima snimljena na jahti u Zatonu kraj Dubrovnika, posjetila je Trogir. Cijela obitelj bila je u obilasku grada, a vidno raspoložena bogatašica i njezin suprug sa kćerima su se sjajno zabavili sudeći po fotografijama.

Tamara inače dugi niz godina posjećuje Hrvatsku sa svojom obitelji te je naš česti gost. Bogatašica uglavnom boravi u blizini Dubrovnika, a nerijetko krstari na jahti i našim otocima. Ecclestone je prošle godine tijekom ljetovanja u Hrvatskoj uspješno skrivala trbuh širokom odjećom i nitko nije znao da je trudna sve dok u listopadu na svojem Instagramu nije objavila prvu fotku svoje novorođene kćeri.

Inače, Bernie i Slavica, koja je razvodom postala najbogatija Hrvatica, osim Tamare zajedno imaju i kći Petru (32). On pak iz braka s Ivy Bamford ima još i kći Deborah (66), a s 46 godina mlađom suprugom Fabianom Flossi ima i jednogodišnjeg sinčića Acea kojeg je također ovo ljeto doveo u Hrvatsku.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Instagram) Demi Moore (Foto: Getty Images) Demi Moore (Foto: Instagram) +2 Demi Moore (Foto: Profimedia) Celebrity Slavna holivudska ljepotica u tajnosti je stigla u Hrvatsku? Nitko nije ni znao da je tu dok se nije javila na Instagramu

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lejla Filipović Celebrity Lejla Filipović pokazala sestre s kojima je jako bliska, a zbog bolnog gubitka su imale teško odrastanje: "Seke napokon zajedno"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene