Nevjerojatno!

''Najseksi djedica'' opet napravio show u Beogradu na cijepljenju, kad se skinuo, imalo se što vidjeti, jedan detalj posebno je upadao u oči!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gianluca Vacchi primio je drugu dozu Pfizera u Beogradu, a s njim je bila i 28 godina mlađa djevojka Sharon Fonseca.

Talijanski milijunaš i plejboj Gianluca Vacchi (53) stigao je u Beograd po drugu dozu cjepiva protiv koronavirusa, a ovog puta napravio je veći show nego sredinom svibnja kada je prvi put cijepljen. 

Pogledaj i ovo showbuzz Presretni su! ''Najseksi djedica'' i milijunaš dobio dijete s 28 godina mlađom djevojkom, a otkrio je i neobično ime bebe

S Gianlucom je bila njegova 28 godina mlađa djevojka, manekenka Sharon Fonseca, a on je okupljenim novinarima rekao da je odabrao baš Srbiju jer mu je tamo omogućeno da dođe brzo na red. 

Vacchiju je to bilo jako važno s obzirom na to da se njegova majka dva puta borila s rakom. Usto, u listopadu prošle godine dobio je kćer Blu Jerusalemu sa Sharon i malena je morala na operaciju te s obzirom na dob od tek nekoliko mjeseci još nema stečen imunitet.

Gianluca se dobro zabavljao kao i prošli put na cijepljenju Pfizerom te se smijao. Ponovno je pokazao i svoj istrenirani i istetovirani torzo, a mnogima je posebno zapela za oči njegova ogromna tetovaža na leđima. Naime, talijanski plejboj dao je tetovirati samog sebe i pokazao koliko se voli. 

Vacchi je nakon cijepljenja još jednom zahvalio Beogradu, odnosno Srbiji tijekom razgovora s novinarima, a to je učinio i na svojim Instagram storyjima. 

"Hvala, Beograde, za dobrodošlicu. I za podršku dok su mi davali injekciju. Volim te, Beograde", napisao je zahvalni Gianluca. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi)

Inače, popularni plejboj proslavio se 2017. godine zahvaljujući plesnim videima koje je objavljivao, a koji su se društvenim mrežama širili brzinom svjetlosti. Iste su ga godine mediji prvi put povezali s lijepom Sharon iz Venezeule.

Prije nje bio je u vezi sa supermodelom Giorgiom Gabriele, koja je zapravo zaslužna za prvo objavljivanje njegovih plesnih videozapisa. Unatoč tome što ima tek 53 godine, Vacchija su mediji brzo prozvali najseksi djedicom na svijetu zbog prosijede kose i brade.

One su mu zaštitni znak, baš kao i brojne tetovaže kojima je ukrasio isklesano tijelo. Gianluca ima kćer Ginevru Mavillu, koju je dobio u vezi s bivšom partnericom 2002. godine.

Poznatog Talijana na Instagramu prati više od 20 milijuna ljudi i taj broj stalno raste. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) +3 Kim Kardashian Larsa Pippen (Foto: Profimedia) Celebrity Ima 46 godina, a plažom je prošetala u badiću koji teško da bi obukle i upola mlađe od nje, no nju nije briga što drugi misle

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea (Foto: Instagram) Madalina Ghenea (Foto: Instagram) Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Madalina Ghenea (Foto: AFP) +7 Madalina Ghenea (Foto: AFP) Celebrity Zavela je najveće face, a novi dečko nije ju ispuštao iz vida dok je pažljivo nanosila ulje za sunčanje

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene