Kakav par!

Skupa su od srednje škole, a strastvenim poljupcim zapalili su crveni tepih, svi su gledali i u njegov ponos koji nije ispuštao iz ruke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Talijanski atletičar Gianmarco Tamberi i njegova zaručnica Chiara Bontempi u vezi su od 2009. godine, no i dalje ne mogu obuzdati strasti u javnosti.

Aktualni olimpijski prvak u skoku u vis, Talijan Gianmarco Tamberi (29) i njegova zaručnica Chiara Bontempi (26) bili su s glavne zvijezde na premijeri filma "Qui Rido Io" u sklopu filmskog festivala u Veneciji.

Oboje su zablistali u svečanim izdanjima, on je nosio elegantno bijelo odijelo, a ona glamuroznu haljinu od ružičastog satena. Pažnju su plijenili i neprestanim strastvenim dodirima i poljupcima na crvenom tepihu, a svi su gledali i u detalj koji talijanski atletičar nije ispuštao iz ruke.

Giancarlo je na festival ponio svoju zlatnu medalju s Olimpijskih igara u Tokiju koju je ponosno pokazivao čak i dok se ljubio sa zaručnicom.

Inače, njih dvoje nerazdvojni su još od 2009. godine. Vezu su započeli dok su bili u srednjoj školi, a ovo ljeto su se zaručili.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli HALFSHAVE (@gianmarcotamberi)

"Stavila je moje ciljeve ispred svojih i puno je toga žrtvovala zbog mene", kazao je sportaš u intervjuu za Chi Magazine u kojem je progovorio i o planovima za vjenčanje. Par će svoju vezu ozakoniti krajem ruina u svojoj rodnoj Ankoni, a već se raduju i djeci koje bi oboje htjeli imati čim prije.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene