tješi fanove

Nekad velika zvijezda ovih prostora otkrila što radi dok je u samoizolaciji u SAD-u i fanovima dala par savjeta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tajči je na društvenim mrežama napisala kakva je situacija zbog koronavirusa u SAD-u te je fanovima dala nekoliko savjeta.

Pjevačica Tatjana Cameron Tajči na svojim je društvenim mrežama otkrila kakva je situacija u SAD-u zbog pandemije koronavirusa. Istaknula je kako joj u ovim teškim vremenima pomažu smjernice koje dobivaju od vlasti te stvari na koje može utjecati.

Pogledaj i ovo Tatjana Cameron Tajči - 2 Zaplesala i legendarnu koreografiju Tajči otkrila u razgovoru s Daliborom Petkom: "Severinu nisam nikad gledala kao svoju nasljednicu"

"Ostati doma, socijalno se distancirati, prati ruke, provjeravati kako su mi obitelj i prijatelji, samo su neke od stvari na koje mogu utjecati. Ako se borite sa stresom, to je isto u redu, to je normala reakcija i molim vas, nemojte da vam zbog toga bude neugodno", napisala je Tajči na svom Instagramu.

Objavila je i kako svi glazbenici u duši znaju da će svirati i pjevati u bilo kakvoj situaciji u životu. Smatra kako je biti glazbenik životni poziv, a kaže i kako je uvjerena da je kolege diljem svijeta sigurno razumiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

At our core, we are all porch musicians. And internet musicians, and phone musicians. Not rock stars, not influencers or trend setters (although we could be all of that), but we are “I’ll-play-music-wherever-it-will-bring-some-joy-hope-comfort-or-even-a-little-(healthy)-distraction” kind of people. If you are a musician living anywhere in the world at this weird point in history, or if you know someone who is, you’ll know what I’m talking about :) Being a musician is a calling. Not a career. It’s an honor... #stayhome #doyourpart #serve #socialdistancing

A post shared by Tajci (@tajcicameron) on

"Bez obzira što se događalo u svijetu, glazba je uvijek tu kako bi nas utješila, podigla nam duh, donijela nam nadu i nasmijala nas. Pjevanje oslobađa endorfine, hormone koji su dobri za imunološki sustav. Stoga počnite pjevati i plesati", napisala je pjevačica prije nekoliko dana.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene