Wow!

Franka pokazala unutrašnjost njezine i Ćorlukine luksuzne vile, već na prvi pogled je jasno zašto vrijedi 15 milijuna kuna

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Franka Batelić i Vedran Ćorluka vlasnici su luksuzne vile u centru Zagreba, koja se prostire na 1553 četvorna metra, a pjevačica je sada pokazala kako njihov dom izgleda iznutra.

Pjevačica Franka Batelić i nogometaš Vedran Ćorluka sa sinčićem Viktorom su krajem prošle godine uselili u luksuznu vilu koju su izgradili u centru Zagreba.

Pogledaj i ovo Franka Batelić 2013. - 1 Oduvijek predivna Pogledajte kako je Franka izgledala na početku veze s Ćorlukom, bit će vam jasno zašto nije promakla ni našem nogometašu!

Prvi zajednički dom supružnika se, prema pisanju domaćih medija, prostire na 1553 četvorna metra i ima tri etaže, a njegova je vrijednost oko 15 milijuna kuna.

Franka je sada na Instagramu pokazala djelić unutrašnjosti vile, a već na prvi pogled je jasno zašto toliko vrijedi. Objavila je fotografiju na kojoj sjedi u pidžami na prostranom stubištu, a iza leđa su joj bijeli kipovi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

Fotka je skupila nekoliko tisuća lajkova, a pratitelji su joj u komentarima lijepili zaljubljene smajliće i srca.

Franka je već ranije pokazala i kupaonicu s bijelom ovalnom kadom i zidovima prekrivenim sivim pločicama, a za IN Magazin je otkrila i da je interijere uređivala zajedno s majstorima i Vedranovim ocem.

"Ma super su majstori, Vedranov tata koji nam je toliko pomogao. Pozdravljam Jozu, Jozo je najveći kralj, mislim da bi to i Viktor rekao, obožava svog didu. Obožavam interijere, obožavam malo mijenjati, pogotovo dječju sobu, to mi je najveći gušt", kazala je pjevačica u ožujku.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Profimedia) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) +5 Michael Douglas i Catherine Zeta Jones (Foto: Getty Images) Celebrity Moćni par u koji su bili uprti svi pogledi, a divna glumica jednim je detaljem na haljini zaokupila baš svu pažnju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene