pretužno...

Stotine obožavatelja ispratile popularnog pjevača na posljednji počinak, neutješna supruga se emotivnim govorom oprostila od njega

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U Londonu je pokopan pjevač benda The Wanted, Tom Parker, koji je krajem ožujka izgubio bitku s tumorom na mozgu.

Stotine obožavatelja oprostile su se od pjevača boy-benda The Wanted, Toma Parkera. Parker je preminuo nakon teške borbe s tumorom na mozgu krajem ožujka ove godine, a imao je samo 33 godine.

Pogledaj i ovo showbuzz pretužno... Supruga pjevača koji je preminuo s 33 godine pokazala kako su izgledali njegovi posljednji trenuci i rasplakala mnoge

Njegova udovica Kelsey potpuno se slomila na sprovodu, a na posljednji počinak pjevača su ispratile kolege iz benda te brojna poznata lica, uključujući i pjevača Liama Paynea iz One Directiona.

Povorka sprovoda na neko je vrijeme zaustavila promet na jugoistoku Londona, a brojni fanovi došli su izraziti svoju sućut obitelji tragično preminulog pjevača. U dirljivim govorima Tomova supruga Kelsey i brat Lewis prisjetili su se najdražih trenutaka s pjevačem te su istaknuli kako je predivno vidjeti da je ostavio dojam na veliki broj ljudi. Kelsey je snimila poruku te je istaknula kako joj je prebolno stati pred sve te ljude na sprovodu.

"Život s tobom nikada nije bio dosadan. Upoznali smo se kada smo imali 19 i od onda sam svima govorila da ću se udati za njega. Tvoja energija nikada nije utihnula, a svojom kreativnošću si nadmašio čitav svijet. Bio si najbolji suprug kojeg sam mogla poželjeti", rekla je između ostalog.

Podsjetimo, pjevaču je tumor dijagnosticiran 2020. godine, a tada su mu liječnici rekli da mu je ostalo samo 18 mjeseci života. O svemu je obavijestio i svoje fanove na Instagramu.

"Bok svima, vrijeme je da otkrijem zbog čega nisam ništa objavljivao na društvenim mrežama posljednjih tjedana. Ne postoji lagan način da ovo kažem, ali nažalost dijagnosticirali su mi tumor na mozgu i već sam na liječenju. Umjesto da šutim o svemu, odlučio sam u jednom intervjuu otkriti sve što se događa. Supruga i ja smo u šoku, ali borit ću se protiv bolesti koliko god mogu. Ne želimo sažaljenje, već pozitivnost i ljubav. Bit će ovo teška bitka, ali uz vašu potporu i ljubav pobijedit ću ovo", napisao je pjevač tada. Odlučio se za kemoterapiju, koju su mu liječnici preporučili.

Parker je tada dao intervju za britanski časopis OK! skupa sa svojom suprugom Kelsey Hardwick, u kojem su otkrili kako su im liječnici priopćili da je ovaj tumor najgori mogući scenarij te da je terminalan. Do samoga kraja je bio optimističan te je govorio kako će dobiti tu bitku.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Kraljić Nina Kraljić Nina Kraljić Nina Kraljić +4 Nina Kraljić (Foto: PR) inMagazin Naša eurovizijska predstavnica progovorila je o svom novom zanimanju, evo o čemu je točno riječ!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Sandi Pego Sonja Kovač Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 3 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 4 +4 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 1 inMagazin Poznati Hrvati otkrili su detalje svojih zaruka: Od Maldiva i slonova na Tajlandu do kućne intime!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene