nova ljubav ili?

Hauser zaintrigirao fotkama na kojima izmjenjuje nježnosti sa svojom sirenom, a odsvirao joj je i serenadu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Stjepan Hauser posljednjih tjedana uživa na Maldivima, a podijelio je snimke i fotografije i otkrio da se druži sa zanosnom crnkom.

Stjepan Hauser (34) nedavno je pokazao misteriznu crnku, a sada je objavio nekoliko novih snimki sa ženom nalik njoj i zaintrigirao brojne obožavatelje. 

Pogledaj i ovo Stjepan Hauser našao onu pravu? Hauser u društvu tajanstvene brinete u prozirnoj haljini uzbuđeno poručio: ''Ona je ta, ljudi!''

Naime, Hauser i dalje uživa u odmoru na Maldivima i pritom ima i društvo. Čelist je podijelio nekoliko snimku na Instagram storyju i otkrio da traga za svojom sirenom u morskim dubinama. 

"Pratite me, pokušajmo je pronaći... Znam da ću je pronaći, mora biti tu negdje", napisao je Stjepan. Uskoro ju je pronašao i na misterioznoj crnki su prvi plan došle bujne grudi u bijelom bikiniju, a donji dio tijela je imala prekriven sireninim repom. 

Na zadnjim fotografijama Hauser izmjenjuje nježnosti sa svojom sirenom na brodici. "Pronašao sam je", istaknuo je čelist. 

Glazbenik je objavio i video u kojem na ležaljci u moru svira violončelo. "Serenada za sirenu", napisao je pokraj snimke. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello)

Obožavatelji su bili puni komplimenata za njegovu izvedbu, a s obzirom na ovu skladbu neki se pitaju jesu li snimke s misterioznom crnkom zapravo sa snimanja njegovog spota. 

Inače, Hauser je nedavno fotografijama i snimkama s nepoznatom ženom u apartmanu na Maldivima potaknuo nagađanja da ponovno ljubi nakon što je u ljeto 2017. prekinuo s Jelenom Rozgom vezu od dvije i pol godine.

"Zasluženi odmor. Romantični odmor. Uživanje u raju", istaknuo je čelist uz fotografije i snimke svog apartmana. Hauser je pjevao, ispijao šampanjac, a u kadru mu se našla i misteriozna crnka koja je nosila prozirnu bijelu suknju i vjerojatno badić ispod nje.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene