plavokosa ljepotica

Nezasluženo je u sjeni mlađe, problematične sestre, a svojim istreniranim tijelom privlači pažnju na odmoru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brandi Cyrus je starija polusestra od pjevačice Miley Cyrus koja posljednjih godina privlači pažnju svojim ljubavnim životom.

33-godišnja Brandi Cyrus bavi se glumom i pjevanjem, a nije toliko slavna kao njezina mlađa sestra Miley Cyrus (28). 

Pogledaj i ovo showbuzz Upoznajte Brandi Gdje se skrivala do sada? Zgodna starija sestra zasjenila mlađu!

Brandi je privukla pozornost na plaži u Meksiku gdje je bila u društvu prijateljice. Nosila je crni bikini koji je isticao njezino izvježbano tijelo, a oči je sakrila iza sunčanih naočala. 

Brandi je od 2019. u vezi s Reinardtom Visserom iz Južne Afrike s kojim nerijetko pozira za svoj Instagram profil. U veljači je otkrila da se njezin dečko morao vratiti u rodnu zemlju zbog problema s vizom, a priznala je da su postojali i neki drugi razlozi zbog kojih je otišao. 

"Trenutno radimo na nekim ozbiljnim stvarima u našoj vezi, no nismo prekinuli. Obećajem da ću vas informirati, no hvala unaprijed što nam dajete vremena da ovo međusobno riješimo u privatnosti. Da pojednostavim, veze su jako, jako teške, no prava ljubav je vrijedna svega", zaključila je Brandi uz romantičnu fotografiju sa Reinhardtom na kojoj mu sjedi u krilu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brandi Cyrus (@brandicyrus)

Inače, glumica, koja živi u Los Angelesu, je zapravo polusestra pjevačici Miley. Njezina majka Leticia se udala za country glazbenika Billy Rayja Cyrusa koji je posvojio nju i njezinog brata Tracea dok su bili mala djeca. Leticia i Billy su dobili Miley, Noaha i Braisona. 

Brandi na Instagramu prati milijun ljudi dok njezinu mlađu sestru Miley prati 130 milijuna. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Albina Grčić Celebrity Osim što odlično pjeva i izgleda, svi pričaju i kako naša Albina govori engleski, pogledajte video!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene