I dalje je teško

Supruga mu je preminula dan nakon svog rođendana, a sreću je opet pronašao sa sestrom slavne glumice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Stanley Tucci izgubio je suprugu Kate 27. travnja 2009., a s njom je dobio troje djece.

Stanley Tucci (60), koji je najpoznatiji po drami "Vrag nosi Pradu" i filmskoj franšizi "Igre gladi", progovorio je o smrti svoje prve supruge, socijalne radnice Kate. 

Pogledaj i ovo Cillian Murphy i Florence Pugh u filmu ''Oppenheimer'' ''Nevjerojatna je...'' Zvijezda filma o kojem se trenutno neprestano priča otkrila je detalje o intimnim scenama s 20 godina mlađom kolegicom

Ona je preminula od karcinoma dojke 27. travnja 2009., samo dan nakon 47. rođendana. "I dalje je teško nakon 11 godina. I uvijek će biti teško", ispričao je Stanley za CBS-ovu emisiju "Sunday Morning".

Stanley je s Kate bio u braku od 1995., a dobili su troje djece, blizance Nicola i Isabel (21) te kćer Camillu (19). "Ne bi nikad htjela da netko od nas zapne u tugovanju i dopusti da mu to preuzme život. Nikad to ne bi željela. Nije bila takva", istaknuo je glumac. 

I ranije je Tucci govorio o svom teškom gubitku. "To je teško i naravno da je tužno, uništi te", rekao je. Svojedobno je objasnio da je cijelu 2010. tugovao za suprugom. 

"Krivio sam sebe što ne smiješ raditi. Tužan sam jer ne može biti ovdje i jer naša djeca nisu mogla više vremena provesti s njom jer je bila izvanredna osoba", pojasnio je Stanley. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stanley Tucci (@stanleytucci)

Tucci se 2012. oženio s književnom agenticom Felicity Blunt (40), starijom sestrom glumice Emily Blunt, s kojom je glumio u filmu "Vrag nosi Pradu". Upravo su se preko Emily upoznali. Supružnici imaju sina Mattea (6) i kćer Emiliju (2). 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene