''nisi sama!''

Popularni srpski glumac dao podršku kolegicama i svim ženama koje su zlostavljane, poslao snažnu poruku!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Petar Benčina podijelio je fotografiju s natpisom "Nisi sama!" i pružio snažnu podršku glumicama i svim ženama.

Popularni srpski glumac Petar Benčina (37) poslao je snažnu poruku i podržao svoje zlostavljane kolegice Milenu Radulović (25) i Ivu Ilinčić (24), ali i sve žene koje su otvorile dušu i prošle kroz stravična iskustva. 

Pogledaj i ovo Milena Radulović "Šamarao me..." Srpska glumica iznijela potresno svjedočanstvo na suđenju uglednom redatelju, sve je moralo biti i prekinuto na neko vrijeme!

"Tko dirne naše sestre, dirnuo je sve nas! Podrška i ljubav za Ivu i Milenu i ostale djevojke. Nisi sama!!", napisao je Petar uz fotografiju na kojoj drži papir s natpisom "Nisi sama!". 

Njegova objava je naišla na odobravanje mnoštva žena i kolegica među kojima je i hrvatska glumica Tara Rosandić. "Idemo svi zajedno NAJGLASNIJE napraviti bolji svijet i ostavimo ga našoj djeci! Važno je da i mi muškarci podržimo! Svaka čast", napisao je jedan njegov pratitelj. 

Benčina je pružio podršku ženama nakon što su prije nekoliko dana njegove kolegice Milena Radulović i Iva Ilinčić otkrile da ih je seksualno zlostavljao Miroslav Mika Aleksić, voditelj prestižne, privatne škole glume u Beogradu. Prijavile su ga policiji, a to je učinilo još nekoliko žrtava među kojima su i maloljetne djevojke. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petar Benčina (@petarbencina)

Njihova priznanja su potaknula i pokretanje Facebook stranice "Nisam tražila" na kojoj žene iz cijele regije anonimno progovaraju o seksualnom zlostavljanju kroz koje su prošle. Mnogi se nadaju da će tako stati na kraj zlostavljačima i predatorima te da će to imati učinka kao #metoo pokret u Americi. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene