Kakva energija!

Pogledajte kako je prošla prva proba srpskih predstavnica na Eurosongu, omiljene hurikanke obaraju s nogu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Srpska grupa Hurricane odradila je svoju prvu probu za nastup na Eurosongu na kojem nastupaju u drugoj polufinalnoj večeri 20. svibnja.

Susjednu nam Srbiju na ovogodišnjem Eurosongu predstavlja popularna ženska grupa Hurricane s pjesmom "Loco Loco", a djevojke su uspješno odradile svoju prvu probu.

Pogledaj i ovo Maja Blagdan (Foto: IN Magazin) Koja vam je najbolja? Evo koje su nas sve pjesme predstavljale na Eurosongu, neke su klasici, a neke su odavno pale u zaborav!

Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić energičnom su i atraktivnom izvedbom pokazale kako će izgledati njihov nastup, dok su na sebi nosile izazovne čipkaste kreacije sa svjetlucavim detaljima. 

"Njihova povezanost, skladnost i estetika sada su izraženije nego ikada. Obučene u crne kostime od čipke, odlično izvode dosta zahtjevnu koreografiju. Scena je jednostavna, ali čista i efektna i dobar je kontrast u odnosu na njih", komentar je na srpske predstavnice na stranici wiwibloggs, koja slovi kao glavna stranica svih obožavatelja, ali i kritičara ovog natjecanja.

Hurricane na Eurosongu nastupa u drugoj polufinalnoj večeri 20. svibnja, a kladionice im u ovom trenutku prognoziraju ulazak u veliko finale koje je na rasporedu 22. svibnja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision)

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) +15 Tori Spelling (FOTO: Profimedia) Celebrity Zvijezdu "Beverly Hillsa" paparazzi snimili u badiću, fotke se znatno razlikuju od onih koje sama dijeli na Instagramu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene