uvijek besprijekorna

Seksi novogodišnja čestitka Sonje Kovač, iako je ovoga puta za razliku od Božića odustala od haljina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sonja Kovač svojim je pratiteljima poželjela sretnu Novu godinu, a unatoč činjenici što nije odabrala haljinu, zračila je seksepilom i u nešto ležernijem izdanju.

Influencerica Sonja Kovač (36) na Instagramu je u seksi izdanju svima zaželjela sretnu 2021. godinu.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač - 8 ''ajme kako sjajiš!'' Trudna Sonja Kovač otkrila čega se poželjela kad je hrana u pitanju: ''Dosta mi je više, daj nešto konkretno!''

"Sretna vam Nova 2021. Neka nam svima bude bolja! Bez bolesti, bez potresa, s puno ljubavi i mira, svega onoga sto je falilo u onoj teskoj godini! Imala je ta godina i svojih lijepih trenutaka, zaista je, toga se isto treba prisjetiti i biti zahvalan. Ovo je slika od prije par dana prije nego je 2020-a stavila tocku na kraj sa posljednjim potresom pa nju postam jer se nadam kako cemo nekada uskoro ponovno staviti osmjehe na lica", napisala je Sonja. Brojni obožavatelji čestitali su Novu godinu i influencerici te su joj poručili kako žele da ih i dalje uveseljava svojim lijepim fotografijama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

Za Božić je Sonja pozirala u seksepilnoj zelenoj haljini, a objavila je i fotku sa svojim dečkom Goranom Mandićem, na kojoj je nosila crvenu haljinu s izazovnim prorezima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene