Isplatilo se čekati!

Presretna Sonja Kovač u naručju dečka objavila veliku vijest: "Nazdravimo novom životnom poglavlju!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sonja Kovač na Instagramu je objavila prvu fotografiju na kojoj ona i dečko Goran Mandić poziraju u svom novom stanu.

Naša influencerica i glumica Sonja Kovač sa svojim je pratiteljima na Instagramu podijelila veliku novost iz privatnog života kojom je obilježila početak ove godine.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač - 8 ''ajme kako sjajiš!'' Trudna Sonja Kovač otkrila čega se poželjela kad je hrana u pitanju: ''Dosta mi je više, daj nešto konkretno!''

"Homeowners! Nazdravimo novom životnom poglavlju! Kako nije bilo putovanja, napokon sam se uhvatila ukoštac s traženjem vlastite nekretnine umjesto hodanja po bijelom svijetu! Potraga je trajala dugo, ali isplatilo se toliko čekati! Jedva čekam stvarati sve nove divne uspomene! Proljeće će biti preuzbudljivo u opremanju i uređivanju, ne mogu dočekati", napisala je Sonja uz fotografiju na kojoj pozira, dok je dečko Goran Mandić drži u zagrljaju i ljubi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

"Neka vas obilje prati na svakom koraku. Zaslužili ste", "Čestitamo", "Čestitke, moji predivni ljudi", "Super", "Hoćemo detalje", "Supač, nije svako zlo za zlo", "Tako sam sretna zbog vas", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Sonja će u ožujku ove godine proslaviti devet godina sretne veze s Goranom, kojeg sve donedavno nije imala naviku pokazivati na društvenim mrežama, no to se u posljednje vrijeme promijenilo, pa sve češće viđamo i njega na fotografijama.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Bruno Petković Celebrity Bruno Petković i Iva Šarić skrivali su da su zajedno, a sad čekaju prvo dijete, lijepa manekenka trudna je pet mjeseci!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina +0 Severina Celebrity Seve iznenadila nikad viđenom fotografijom iz Amerike i riječima uz nju, na tom je putu uživala s posebnom osobom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene