reagirala i franka

Sonja Kovač podigla temperaturu fotografijom u oskudnom topiću koji joj je jedva obuzdao grudi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sonja Kovač na Instagramu je objavila izazovnu fotografiju u oskudnom topiću, a u komentarima joj se između ostalih javila i Franka Batelić.

Influencerica Sonja Kovač (36) na Instagramu je otkrila kako je proteklog vikenda uživala na odmoru u Istri, a fotografijama koje je objavila podigla je temperaturu na društvenim mrežama. "Koja Sonja vam je bolja? 1. Sonja na moru ili 2. Sonja u Zagrebu?", napisala je u opisu fotografije, a između ostalih javile su joj se brojni pratitelji, ali i poneke zvijezde.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač - 8 ''ajme kako sjajiš!'' Trudna Sonja Kovač otkrila čega se poželjela kad je hrana u pitanju: ''Dosta mi je više, daj nešto konkretno!''

"Maco", napisala je Franka Batelić u komentarima. Sonja na fotografijama pozira u oskudnom topiću koji joj je jedva prekrio grudi te suknji od trapera. Osim izazovne fotografije objavila je i nekoliko njih u nešto ležernijem izdanju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

"Prvi navodi na grešne misli, a drugi poziva na izazov", "Predivna simpatična", "Super mi je Sonja na moru baš", "Najljepša si", "Ljepotica", "Lidija Bačić, spavaš li mirno?", samo su neki od komentara njezinih pratitelja.

Sonja Kovač je nedavno proslavila devetu godišnjicu veze s dečkom Goranom, a otkrila je i kako je uspjela kupiti stan u Zagrebu. Svojim vjernim pratiteljima pokazala je i kako je uredila raskošni stan.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ivana Knoll (Foto: Instagram) Celebrity Naša najljepša navijačica uzburkala strasti u Egiptu, rijetki mogu odoljeti ovakvim prizorima: "Habibi se uklopila"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene