božićna razglednica

Sonja Kovač sve češće pokazuje dečka kojeg je dugo skrivala, ali ovog puta priča se o opako seksi haljini

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sonja Kovač istaknula je da su ona i dečko Goran Mandić uvijek za Božić bili s obiteljima, no ove je godine ovaj blagdan drugačiji za sve.

Sonja Kovač (36) sve češće dijeli fotografije sa svojim dečkom Goranom Mandićem, a zbog koronovirusa i zabrana sjetila se jedne zanimljive ideje. 

Pogledaj i ovo Sonja Kovač i Goran Mandić Preslatki su! Sonja Kovač pokazala trbuščić nakon vijesti o prvoj trudnoći, bila je to tajna koju su ona i zaručnik slatko čuvali!

"Božićna razglednica od naše obitelji vašoj! Iako smo prije pandemije stalno bili na putu, Božić smo uvijek ostajali u Hrvatskoj sa svojim obiteljima. Ove je godine očito drukčiji Božić pred nama. Pa evo šaljemo razglednicu kako ne bi zaboravili kako izgledamo! Kome ćete vi nedostajati ovog Božića?" napisala je jedna od najuspješnijih domaćih influencerica koja je pozirala s dečkom i psom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

Sonja je nasmijala svoje pratitelje, ali i zadivila crvenom haljinom s visokim prorezom na lijevoj nozi koja je otkrila dio njezina trbuha. Goran je uskladio pulover s njezinom kreacijom.

"Wow", "Divna slika", "Predivni ste. Ti si presavršena u toj haljini, haljina je top", "Sretno i svako vam dobro", komentirali su Sonjini pratitelji. 

Ipak, jednog je zanimala informacija o njezinu stanu. "Jeste kupili na kraju svoj vlastiti stan?" pitao je. Kovač mu je odgovorila da jesu. 

Inače, influencerica je u ožujku proslavila osam godina veze s Goranom. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene