I zaručnik se raspričao!

Sonja Kovač ispričala detalje zaruka na Maldivima, priznaje da jednu stvar nije uopće zamišljala!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sonja Kovač i njezin zaručnik Goran Mandić otkrili su detalje romantičnog putovanja na Maldive, a u videu su priznali i kako se osjećaju.

Influencerica i bivša glumica Sonja Kovač nedavno se zaručila za Gorana Mandića, koji ju je iznenadio romantičnom prosidbom na Maldivima, a sretni par je u videu na YouTubeu otkrio brojne detalje.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač "najbolje tek dolazi" Sonja Kovač nizom fotografija obilježila važan datum u životu: "Nakon 12 godina čeka nas najdivnije putovanje..."

"Zaručili smo se! Prvo da objasnimo ljudima zašto nema prstena. Zato što mi ga nije kupio", našalila se na početku influencerica. Dodala je kako prsten nije htjela nositi u avionu, a taman su bili na odlasku s otoka.

"Osjećamo se zaručeno. Kao što znate, slavili smo desetu godišnjicu naše veze i Goran je odlučio kleknuti pa sam ja morala reći da", ispričala je Sonja u simpatičnom videu koji je snimila sa svojim zaručnikom.

Istaknula je kako je njima bitno da se vole te da su sretni, a vjenčanje im nikada nije predstavljalo nešto posebno. Priznaje kako se osjeća čudno jer nikada nije zamišljala da će biti mladenka. "Bilo je emotivno i prekrasno", istaknula je u videu.

Još prije nekoliko dana je na Instagramu dala do znanja kako datum još ne znaju. "Svi: “Imate li datum?” Mi: “Poznavajući nas za 10 godina!”. Što vi mislite? Koliko nam dajete?", napisala je u onda opisu fotke aludirajući na datum vjenčanja.

Podsjetimo, Sonja i Goran otišli su na Maldive povodom 10. godišnjice njihove veze, a on ju je tamo iznenadio prosidbom na plaži. Trenutak u kojem je kleknuo pred nju zabilježen je i na videu, a Sonja se na Instagramu pohvalila i zaručničkim prstenom s golemim dijamantom.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme +11 In Magazin: Domenica Žuvela - 9 Celebrity Svi bruje o neobičnom potezu naše pjevačice, pogledajte kakvi su plakati osvanuli diljem grada!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt Mario Ožbolt, Albina Mario Ožbolt, Albina +4 Karlo Rusan i Maja Šuput - 4 Celebrity Albina u kratkoj košuljici pokazala gole noge, a odvažila se istaknuti i dekolte, koji nije mogao proći nezapaženo!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene