I zaručnik se raspričao!

Sonja Kovač ispričala detalje zaruka na Maldivima, priznaje da jednu stvar nije uopće zamišljala!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sonja Kovač i njezin zaručnik Goran Mandić otkrili su detalje romantičnog putovanja na Maldive, a u videu su priznali i kako se osjećaju.

Influencerica i bivša glumica Sonja Kovač nedavno se zaručila za Gorana Mandića, koji ju je iznenadio romantičnom prosidbom na Maldivima, a sretni par je u videu na YouTubeu otkrio brojne detalje.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač "Leptirići... Koji leptirići?" Sonja Kovač progovorila je o jednom od najljepših trudničkih osjećaja, no ona ga je doživjela malo drukčije: ''I onda odjednom...''

"Zaručili smo se! Prvo da objasnimo ljudima zašto nema prstena. Zato što mi ga nije kupio", našalila se na početku influencerica. Dodala je kako prsten nije htjela nositi u avionu, a taman su bili na odlasku s otoka.

"Osjećamo se zaručeno. Kao što znate, slavili smo desetu godišnjicu naše veze i Goran je odlučio kleknuti pa sam ja morala reći da", ispričala je Sonja u simpatičnom videu koji je snimila sa svojim zaručnikom.

Istaknula je kako je njima bitno da se vole te da su sretni, a vjenčanje im nikada nije predstavljalo nešto posebno. Priznaje kako se osjeća čudno jer nikada nije zamišljala da će biti mladenka. "Bilo je emotivno i prekrasno", istaknula je u videu.

Još prije nekoliko dana je na Instagramu dala do znanja kako datum još ne znaju. "Svi: “Imate li datum?” Mi: “Poznavajući nas za 10 godina!”. Što vi mislite? Koliko nam dajete?", napisala je u onda opisu fotke aludirajući na datum vjenčanja.

Podsjetimo, Sonja i Goran otišli su na Maldive povodom 10. godišnjice njihove veze, a on ju je tamo iznenadio prosidbom na plaži. Trenutak u kojem je kleknuo pred nju zabilježen je i na videu, a Sonja se na Instagramu pohvalila i zaručničkim prstenom s golemim dijamantom.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme +11 In Magazin: Domenica Žuvela - 9 Celebrity Svi bruje o neobičnom potezu naše pjevačice, pogledajte kakvi su plakati osvanuli diljem grada!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt Mario Ožbolt, Albina Mario Ožbolt, Albina +4 Karlo Rusan i Maja Šuput - 4 Celebrity Albina u kratkoj košuljici pokazala gole noge, a odvažila se istaknuti i dekolte, koji nije mogao proći nezapaženo!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene