"Ništa ne diraj, grmiš"

Sonja Kovač snimila provokativne selfije pa postavila pitanje koje muči dosta žena, kaže da je u nedoumici

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sonja Kovač objavila je nove seksepilne fotografije na profilu na Instagramu pa postavila zanimljivo pitanje za svoje obožavatelje.

Naša poznata influencerica i glumica Sonja Kovač na svom je profilu na Instagramu objavila nekoliko selfija na kojima pozira ispred ogledala u kupaonici i to u kombinaciji kojom je istaknula sve atribute.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač - 8 ''ajme kako sjajiš!'' Trudna Sonja Kovač otkrila čega se poželjela kad je hrana u pitanju: ''Dosta mi je više, daj nešto konkretno!''

Sonja je naime odjenula svileni top ispod kojeg nije nosila grudnjak, a bujna joj je pozadina došla do izražaja u trapericama koje joj pristaju kao salivene.

"Manje savršenstva, više autentičnosti. Koja je najbolja 1,2,3,4,5,6 ili 7? Opet mi je jako narasla kosa! Što mislite trebam li se šišati ili je ovako dobro?", upitala je svoje vjerne pratitelje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

"Požar", "Ništa ne diraj, grmiš", "Ne moraš se pretvarat da si seksi kad ti to jesi", "Koja ljepotica na slikama", "Tko to nama opet gori", "Pa baš ti dobro ovako stoji", "Ljepotica", "Kosa ti je fenomenalna ovakva kakva je, izgledaš perfektno, po meni najljepša Hrvatica", "Princeza, top si", "Zgodnica, dama s posebnom karizmom", poručili su joj u komentarima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene