Wow!

Sonja Kovač podijelila seksi fotke iz kade pa postavila težak izazov pred pratitelje, oglasila se i Nives Celzijus!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sonja Kovač objavila je fotografije na kojima je u kadi, a onda je tražila mišljenje svojih brojnih pratitelja na Instagramu.

Influencerica Sonja Kovač (36) zaintrigirala je pratitelje svojim seksi fotografijama u vezi kojih im je postavila pitanje. 

Pogledaj i ovo Sonja Kovač "Leptirići... Koji leptirići?" Sonja Kovač progovorila je o jednom od najljepših trudničkih osjećaja, no ona ga je doživjela malo drukčije: ''I onda odjednom...''

"Ruže su crvene. Ljubičice su plave. Moj dečko za spoj na Valentinovo je slađi nego ti. Koja je naj, 1., 2. ili 3.?", upitala je Sonja za mišljenje o svojim slikama na kojima je u kadi ili uz nju. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

Pratitelje je oduševila njezina objava, a teško im je bilo odlučiti koja im je fotografija najbolja. "Druga. Poput kraljice si", "Fantastično", "Vrh", "Sretno Valentinovo tebi i dragom, presladak ste par", "Prva definitivno", "Sve", "Iskreno se ne mogu odlučiti", napisali su. 

Fotografije nije mogla ne komentirati ni Nives Celzijus. Oduševljena pjevačica i spisateljica ostavila je samo zaljubljeni emotikon, koji je rekao sve o tome što misli o objavi. 

Inače, Sonja je u vezi s dečkom Goranom Mandićem u ožujku prošle godine proslavila osmu godišnjicu veze. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Albina +0 Albina Celebrity Pobjednica Dore ima razlog za sreću i u privatnom životu, evo tko je nogometaš koji je ukrao njezino srce!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene