sreći nema kraja!

Sonja Kovač konačno pokazala luksuzni stan koji je kupila s dečkom, otkrila i da imaju još jedan razlog za slavlje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sonja Kovač je na YouTubeu pokazala svoj novi stan u Zagrebu koji je u siječnju kupila s dečkom Goranom Mandićem, a zatim je na Instagramu otkrila i da su proslavili devetu godišnjicu veze.

Naša poznata blogerica i influencerica Sonja Kovač (36) pokazala je svoj luksuzni stan u Zagrebu koji je u siječnju ove godine kupila s dečkom Goranom Mandićem.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač i Goran Mandić Preslatki su! Sonja Kovač pokazala trbuščić nakon vijesti o prvoj trudnoći, bila je to tajna koju su ona i zaručnik slatko čuvali!

Vrata svojeg stana otvorila je u novom videu na svojem YouTube kanalu, a iako stan još nije potpuno opremljen, Sonja nije mogla izdržati, a da ne pokaže kako protječe uređenje.

"Napravili smo zidove i ofarbali ih. Jako nam se sviđaju", pohvalila se, a zatim je pokazala i golemu terasu koju su obložili novim pločicama te su stavili zaštitnu mrežu protiv kukaca kako im ne bi ulazili u stan.

Sonja je u videu otkrila da stan ima čak tri spavaće sobe i dvije kupaone, no nije pokazala sve prostorije.

Njene pratitelje najviše je oduševila terasa, a mnogi su joj pisali i da jedva čekaju vidjeti stan kada bude potpuno opremljen.

Sonja im je obećala da će im pokazati sve prostorije u sljedećem videu, a istovremeno je na svojem Instagramu otkrila i da ima razlog za slavlje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

"Novu sliku nemam jedino možda neku gdje smo zatrpani kutijama i prašinom! Za to imate novi video na YouTubeu! Godišnjica i selidba su se poklopile isti tjedan, hmmm slučajnost ili?", napisala je pored fotografije kojom je obilježila devetu godišnjicu veze s Goranom.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Nižetić i Frane Mastelić (Foto: Instagram) Petra Nižetić (Foto: Instagram) Petra Nižetić i Frane Mastelić (Foto: Instagram) Petra Nižetić (Foto: Instagram) +3 Petra Nižetić (Foto: Instagram) Celebrity Poznata Splićanka u 40. godini čeka drugo dijete, i ovu je trudnoću tajila dok uživa u idili seoskog života

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene