Wow!

Sonja Kovač raspametila pratiteljice detaljem iz svojeg novog stana koji je ostvarenje snova mnogih žena

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sonja Kovač na Instagramu je pokazala kako je opremila svoj ormar, koji je toliko velik da nije uspio cijeli stati u kadar.

Jedna od naših najpoznatijih influencerica Sonja Kovač i njezin dugogodišnji dečko Goran Mandić u siječnju ove godine kupili su novi stan u Zagrebu u koji su se nedavno i uselili.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač - 8 ''ajme kako sjajiš!'' Trudna Sonja Kovač otkrila čega se poželjela kad je hrana u pitanju: ''Dosta mi je više, daj nešto konkretno!''

Sonja je na svojim društvenim mrežama bilježila kako je teklo uređenje, a pokazala je i konačni rezultat, no sada se pohvalila još jednim detaljem iz stana koji je raspametio njezine pratiteljice.

"Trebalo mi je dobrih tjedan dana da složim cijeli ormar, a ovdje vidite samo polovicu jer cijeli jednostavno ne stane u kadar, preko cijele je sobe!" pohvalila se Sonja uz video na kojem je pokazala i da je svoj golemi ormar napunila dizajnerskim krpicama, a iako nije uspjela pokazati cijeli, izazvala je lavinu oduševljenih reakcija.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

"Wow", "Predivan ormar", "I ja bih takav", samo je dio komentara koje je dobila ispod objave, a bilo je i onih koji su se našalili kako je ormar mogao biti i malo veći.

Sonja je nedavno na svojem YouTube kanalu objasnila i kako su ona i dečko uspjeli priuštiti novi stan u Zagrebu.

"Ljudi dragi, na kredit, naravno, kao i svaki prosječni Hrvat. Ili osoba na ovom svijetu. Nema druge, jednostavno, tako je najlakše", otvoreno je rekla Kovač.

Neke je zanimalo i zašto je par, koji je u vezi devet godina, donio odluku o preseljenju. "Trebali smo veći prostor jer oboje radimo od kuće. I bilo je vrijeme za vlastitu nekretninu. O tome smo dugo sanjali, a sad je napokon došao taj trenutak da smo si to financijski mogli priuštiti i presretni smo", istaknula je tada Sonja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene