Mnoge zanima

Sonja Kovač progovorila o vjenčanju s dečkom kojeg je dugo skrivala od javnosti: "Za nekih mjesec dana slavimo"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sonja Kovač na Instagramu je odgovarala na pitanja pratitelja pa je otkrila planira li vjenčanje s dečkom Goranom Mandićem.

Influencerica Sonja Kovač (36) već je osam godina u sretnoj vezi sa samozatajnim Goranom Mandićem, kojeg je dugo skrivala od javnosti.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač i Goran Mandić Preslatki su! Sonja Kovač pokazala trbuščić nakon vijesti o prvoj trudnoći, bila je to tajna koju su ona i zaručnik slatko čuvali!

Par je nedavno u Zagrebu kupio prvi zajednički stan, a Sonja je sada otkrila i planiraju li uskoro stati pred oltar.

"Nije mi to još prioritet. Ne znači da neće biti, ali mene uvijek vodi ona - sve u svoje vrijeme, a najveći cilj u životu mi je biti sretna. Ostalo su samo formalnosti", odgovorila je u svojim Instagram storyjima na pitanje pratitelja planira li vjenčanje.

Pratitelje je zanimalo i razmišlja li o povratku na YouTube, na što je Sonja odgovorila potvrdno te je otkrila i da u prvom videu planira pokazati svoj novi stan.

Prije nego što je odgovarala na pitanja pratitelja, Sonja je na svojem Instagramu otkrila i da će ona i Goran uskoro obilježiti devetu godišnjicu veze.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

"Za nekih mjesec dana slavimo 9 divnih godina ljubavi, smijeha, putovanja...", napisala je Kovač uz niz fotografija s njezinih i Goranovih brojnih putovanja.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +0 Jelena Rozga (Foto: Instagram) Celebrity Rozga se prošetala u suknji s opasno visokim prorezom, neki su u nevjerici pa ju pitaju kad je fotka snimljena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene