pokazuje ga sve češće

Sonja Kovač dečka je prije skrivala od javnosti, a sada objavljuje njihove strastvene snimke: "Opa!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sonja Kovač je devet godina u vezi s Goranom Mandićem kojeg je dugo skrivala od javnosti, a sada je podijelila i jedan zanimljivi video s njim.

Influencerica i bivša glumica Sonja Kovač sve češće na svojem Instagramu pokazuje dečka Gorana Mandića kojeg je godinama skrivala od javnosti.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač i Goran Mandić Preslatki su! Sonja Kovač pokazala trbuščić nakon vijesti o prvoj trudnoći, bila je to tajna koju su ona i zaručnik slatko čuvali!

Sada je objavila video u kojem su zajedno prikazali različite vrste parova, a u njemu su izmijenili i nekoliko strastvenih poljubaca.

"Zanima me koji par ste vi od ovih svih? A sto mislite koji par smo mi? Moram priznati kako je ovo bilo najzabavnije snimanje ikada! U nekim ulogama smo se super snašli, u nekima malo manje!", napisala je u opisu objave kojom je zabavila svoje pratitelje i izazvala lavinu reakcija.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

"Ovo je vrh vrhova", "Opa!", "Predivan ste par", "Top ste", samo su neki od brojnih komentara koje su dobili, a video je skupio i preko 10 tisuća lajkova.

Sonja je nedavno na Instagramu otkrila i da je s Goranom u vezi od 2012. godine, a par je ovog siječnja u Zagrebu kupio i svoj prvi zajednički stan.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Michael Schumacher u Ferrariju (firo Sportphoto/DPA/PIXSEL) Preporuke Njihovu idealnu ljubavnu priču prekinula je strašna nesreća, a ona se sada odlučila na neočekivan potez

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene