Wow, kakvi prizori!

Sonja Kovač zatrpala Instagram fotografijama u oskudnim badićima s egzotičnih lokacija diljem svijeta!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sonja Kovač na Instagramu je objavila veliku galeriju fotografija sa svojih brojnih putovanja.

Influencerica Sonja Kovač (36) prisjetila se ljepših vremena prije pandemije koronavirusa kada su joj putovanja bila sastavni dio života.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač - 8 ''ajme kako sjajiš!'' Trudna Sonja Kovač otkrila čega se poželjela kad je hrana u pitanju: ''Dosta mi je više, daj nešto konkretno!''

Na svojem Instagramu objavila je veliku galeriju fotografija s raznih egzotičnih lokacija diljem svijeta, od Los Angelesa, preko Dubaija, do Sidneyja, a na gotovo svima nosi oskudne badiće.

Pozirala je na vrhu vodopada, rubu visoke stijene i okružena morskim psima, a atraktivnim fotkama prikupila je više od 10 tisuća lajkova.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

"Da sutra možete otputovati nekamo i morate izabrati samo jednu od ovih destinacija, koja bi to bila i zašto?" pitala je u opisu objave i potaknula lavinu komentara u kojima su joj, osim odgovora, pratitelji pisali i brojne komplimente na račun njezina izgleda na fotografijama.

Sonja se i ranije ove godine na Instagramu prisjetila nekih prošlih putovanja, a dok razmišlja o minulim vremenima, uživa u svojem novom stanu u Zagrebu koji je nedavno kupila s dečkom Goranom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene