Oskudnije ne može

Sofia Vergara prisjetila se 90-ih: Objavila fotku u bikiniju s tangama, malo je reći da su obožavatelji u transu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sofia Vergara često se prisjeća modnih snimanja iz prošlosti, a sada je podijelila fotografiju iz 90-ih na kojoj je nosila minijaturni bikini.

Sofia Vergara u 49. godini jedna je od najseksi glumica na svijetu i ima vojsku obožavatelja kojima je posebno drago kad podijeli pokoju fotografiju iz prošlosti s modnih snimanja na kojima je bila oskudno odjevena. 

Pogledaj i ovo Sofia Vergara nije dugo izdržala sama Sofia Vergara nakon razvoda ponovno ljubi? Uhvaćena je u društvu muškarca koji je potpuna suprotnost njezinom mišićavom bivšem!

"90-e", napisala je vatrena Kolumbijka uz sliku na kojoj je obučena u minijaturni bikini čiji su donji dio tangice. U prvi je plan zbog toga došla Sofijina savršena pozadina, a uslijedili su brojni komplimenti njezinih pratitelja, kojih na Instagramu ima 21,4 milijuna. 

Njezinu je fotografiju pohvalila i jedna od najtraženijih manekenki Irina Shayk. "O, moj Bože", kratko je napisala i dodala emotikone vatre. 

"Čisti seksepil", "Wow", "Ljepotica", "Kraljica", "Predivna", "Ništa se na tom tijelu nije promijenilo", "Tako seksi", "Nemoguće da si to ti", komentirali su Sofijini obožavatelji. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

Inače, Vergara je od 2015. u braku s glumcem Joeom Manganiellom (44), a mnogi ih smatraju jednim od najseksi slavnih parova te dok je ona miljenica muškaraca, on je miljenik žena. 

Sofia iz prvog braka, u koji je ušla sa samo 18 godina, ima sina Manola (29), koji se kao i ona bavi glumom. Kolumbijka se razvela od sinova oca Joea Gonzaleza nakon samo dvije godine. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene