uživa koliko može

"Upecala" je bogatog nasljednika i potvrdila vezu pa pobjegla na odmor, ovoga puta s Mediterana mami poglede svojim izgledom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sofia Richie potvrdila je vezu s Elliotom Graingeom, a odmah nakon toga je pobjegla u Grčku na odmor sa svojim prijateljicama.

Sofia Richie nedavno je potvrdila da ljubi Elliota Graingea, dorektora 10k Projectsa, diskografske kuće koja pomaže glazbenicima da pokrenu svoje karijere. I dok je s njim uživala na egzotičnim lokacijama posljednjih nekoliko mjeseci, čini se kako je na odmor u Grčku krenula u društvu svojih prijateljica.

Pogledaj i ovo showbuzz ne može se odlučiti Njen 15 godina stariji bivši već ju je zamijenio još mlađom, a ona samo izmijenjuje bogate nasljednike i sićušne bikinije

Na Instagramu je objavila niz fotografija na kojima je više nego očito koliko uživa, a čini se da joj mediteranska klima itekako pristaje. U ležernim odjevnim kombinacijama istaknula je svoju vitku figuru, a vidno zadovoljna, Sofia planira još neko vrijeme opuštati se u Grčkoj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie)

Prije nego što su započeli vezu, Richie i Grainge su bili dobri prijatelji. "Njihova veza je sve ozbiljnija. Sve su bliskiji i praktički svaki dan provode zajedno", ispričao je izvor. Elliot je odrastao u Engleskoj i ljubav prema glazbenoj industriji mu je praktički u krvi. Naime, njegov otac je Lucian Grainge, direktor i predsjednik vodeće svjetske diskografske kuće Universal Music Group i radio je s najvećim glazbenim zvijezdama među kojima su Lady Gaga, ABBA, Katy Perry, Rihanna, The Rolling Stones, Amy Winehouse i još brojni drugi.

Prije Elliota, Sofia je snimljena na plaži u Miamiju u veljači u društvu Gila Ofera čiji je otac izraelski milijarder Idan Ofer. Družila se s nekoliko imućnih dečkiju nakon što je prekinula dugogodišnju vezu sa Scottom Disickom, s kojim je ranije stalno prekidala.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Instagram) Rihanna (Foto: Profimedia) +3 Rihanna (Foto: Profimedia) Celebrity Grudnjak sigurno nije nosila, a zbog opakog proreza teško je reći je li ispod ove poluprozirne haljine uopće išta imala!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene