Opa, level up!

Sobin skinuo hlače pa objavio vijest koja je razveselila obožavateljice, ali svu pozornost ukrao je komentar Ivana Šarića

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavko Sobin objavio je na Instagramu nekoliko novih fotografija s kolegicom Martinom Stjepanović, s kojom glumi u seriji "Dar Mar", a na nekima pozira bez hlača.

Naš popularni glumac Slavko Sobin na svom je Instagramu objavio nekoliko zanimljivih fotografija na kojima pozira s kolegicom Martinom Stjepanović, s kojom glumi u hit-seriji "Dar Mar".

Pogledaj i ovo Martina Stjepanović (Foto: Instagram) miljenica domaće publike Jedna od naših najljepših glumica sasvim iskreno o tituli koja je prati, ali i o porukama na koje naiđe u inboksu

Slavko je tako crno-bijelim fotografijama najavio dio onoga što nas čeka u novim epizodama popularne serije, a njegovim su obožavateljicama bile najzanimljivije one na kojima je spustio hlače crnog odijela i pokazao što nosi ispod njih.

"Stjepanović-Sobin rat počinje sutra u 'Dar Maru', napisao je glumac i zaintrigirao svoje pratitelje, a komentar njegova prijatelja Ivana Šarića sve je nasmijao.

"Opa. Level up. Počeo si bez majice, za koji mjesec ide Onlyfans", poručio mu je Ivan. 

"Ček pošaljem ti iduću objavu u inboks, možda da ne potratim onda tu na Instagram?" spremno mu je odgovorio Slavko.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin)

Slavko Sobin u seriji "Dar Mar" pojavljuje  se kao Siniša Knežić, Suzanin suprug, pomoćnik ministra unutarnjih poslova.

''U seriji se pojavljujem kao lik koji dolazi kasnije poremetiti stvari'', tajanstven je bio Sobin o svojoj ulozi uoči snimanja svojih avantura u Dizmovu.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos (Foto: Instagram) Martina Vrbos (Foto: Instagram) Martina Vrbos (Foto: Instagram) +0 Martina Vrbos (Foto: Instagram) Nekad i sad Sjećate se Martine Vrbos? Nevjerojatno je koliko se ova žena promijenila, danas je potpuno druga osoba!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle prije ulaska u crkvu (Fpto: PIXSELL) - 4 +0 Meghan Markle prije ulaska u crkvu (Fpto: PIXSELL) - 2 Celebrity U javnost procurio dokument koji jasno dokazuje da je Meghan Markle lagala o vjenčanju s princem Harryjem

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene