turbulentan život

Zovu ga crnom ovcom poznate obitelji, dobio je dijete sa striptizetom i borio se s ovisnošću, no iza njega su i gubici tri člana obitelji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hunter Biden iza sebe ima jedan brak i dijete sa striptizetom koje nije želio priznati, a drugom suprugom Melissom Cohen oženio se nakon kratkog poznanstva i lani su dobili sina.

Hunter Biden godinama je privlačio pažnju javnosti svojim turbulentnim privatnim životom, a mnogi su smatrali da je uteg za predsjednički mandat oca Joea Bidena (78). 

51-godišnji Amerikanac, koji je završio pravo kao i njegov otac, snimljen je prošlog vikenda kako uživa u surfanju na plaži u Malibuu. Hunter je imao sat poduke kod Stridera Wasilewskija, profesionalnog surfera koji je poznat diljem svijeta po svojim vještinama na vodi. 

S Bidenom je bio i njegov prijatelj koji se pokazao malo talentiranijim od njega, no on nije odustajao od pokušaja da ulovi pravi val. 

Inače, Hunter je od 16. svibnja 2019. u braku s južnoafričkom aktivisticom i redateljicom dokumentaraca Melissom Cohen (32). Kako pišu strani mediji, par se vjenčao u istom mjesecu kad se upoznao, odnosno samo dva tjedna nakon prvog susreta. 

Navodno su tetovirali i slične tetovaže kao dokaz svoje ljubavi. "Odmah sam se zaljubio u nju. I onda sam se svakim danom sve više zaljubljivao u nju", rekao je jednom Biden za ABC News. 

Supružnici su u ožujku dobili sina i Melissin je brat rekao da je dijete lijepo i zdravo, a nadjenuli su mu ime Beau Jr. prema Hunterovu pokojnom bratu Beau, koji je preminuo 2015. od tumora na mozgu. 

Prije Cohen Biden je bio u braku s odvjetnicom Kathleen Buhle (51), s kojom je dobio sina Finnegana te kćeri Maisy i Naomi, kojoj je dao ime po pokojnoj sestri koja je stradala u nesreći kada je imala godinu dana zajedno s njihovom majkom Neiliom. 

Hunter je sablaznio javnost 2017. kada su procurile informacije da je u bliskom odnosu s Hallie Biden, udovicom svoga pokojnog brata Beaua. Prema pisanju američkih medija, to su odobravali njegov otac Joe i maćeha Jill, a romansa je počela 2016., godinu nakon Beauove smrti. Njihova veza raspala se 2019.

Hunter je suosnivač kompanije Rosemont Seneca Partner, a od 2014. do 2019. radio je u ukrajinskoj kompaniji za proizvodnju plina Burisma Holdings te bio u centru pozornosti desničarskih zavjera. Osim toga je bio član uprave šangajske tvrtke za upravljanje kapitalnim ulaganjima BHR, a Donald Trump aludirao je da je njegov otac Joe koristio svoj politički položaj da bi pogodovao sinu pa je pozivao državnog tužitelja da pokrene istragu o njegovu poslovanju u inozemstvu.

Hunter se svojedobno borio s ovisnošću o alkoholu i drogi, a 2015. je bio usred skandala kada se njegova e-adresa našla na popisu klijenata stranice za izvanbračne veze Ashley Madison. Peto, izvanbračno dijete dobio je s Lunden Alexis Roberts (30). Ona je striptizeta, kako pišu strani mediji, a očinstvo je potvrđeno na sudu u Arkansasu 2019. godine.

Iako mnogi Huntera ocrnjuju, drugi ga brane jer je zaista imao težak život i rano izgubio majku i sestru, a onda i dvije godine starijeg brata. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene