Horor svih roditelja

Poznata dizajnerica potresena nakon strahote koju je proživjela: "Suprug je vrištao dok nam je sin padao s 12 metara visine"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sin dizajnerice i stilistice Rachel Zoe, devetogodišnji Skyler, preživjeo je pad sa žičare s 12 metara visine, a ona je događaj prepričala na svojem Instagramu.

Američka modna dizajnerica i stilistica slavnih Rachel Zoe i njezin suprug Rodger Berman za vikend su na skijalištu proživjeli horor svakog roditelja, prenosi The Mirror.

Njihov stariji sin, devetogodišnji Skyler doživio je nesreću koju je dizajnerica sada detaljno opisala u svojim storyjima na Instagramu.

"Nemam običaj objavljivati ovakve stvari no želim sve podsjetiti na to koliko je život krhak i kako se sve može promijeniti u trenutku", napisala je preko fotografije svojeg sina iz bolnice, a zatim je ukratko prepričala što mu se dogodilo.

"Moj sin pao je sa žičare, s 12 metara visine, a sve se moglo lako spriječiti da je operater odmah reagirao kad je vidio što se događa... Dok je suprug panično vrištao i molio da se žičara zaustavi, heroji iz skijaške patrole brzo i precizno procijenili su gdje će Skyler pasti i na to mjesto stavili su prostirku - spasili su mu život", napisala je dizajnerica.

Otkrila je i da se dječak dobro oporavlja te da je sjajno raspoložen, ali je i još zbunjen i u bolovima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rachel Zoe (@rachelzoe)

"On je najhrabriji dječak kojeg poznajem, a mama i tata su još nasmrt preplašeni zbog svega", napisala je Zoe koja je sina i snimila kako govori: "Pozdrav svima. Ok sam, samo me boli."

Osim Skylera, Rachel i Rodger, koji su u braku od 1996. godine, imaju i sedmogodišnjeg Kaiusa.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene