ovo je on?!

Zvijezdu hit-serije na novim fotkama teško će prepoznati i najveći fanovi, nikad ga nismo vidjeli ovako zapuštenog

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Simon Helberg iz serije "Teorija velikog praska" snimljen je u Los Angelesu u neprepoznatljivom izdanju.

Glumac i komičar Simon Helberg (41) najpoznatiji je po ulozi Howarda Wolowitza iz popularne humoristične serije "Teorija velikog praska".

Urnebesnog zrakoplovnog inženjera i bivšeg astronauta utjelovio je u svih 12 sezona serije koja se snimala od 2007. do 2009. godine, i u kojoj je gledateljima prirastao srcu unatoč iritantnom karakteru.

No i najveći obožavatelji sitcoma koji mu je obilježio karijeru teško bi ga prepoznali na novih fotografijama. Simona su paparazzi ulovili tijekom šetnje Los Angelesom u poprilično zapuštenom izdanju s raščupanom kosom ispod šilterice i nikad dužom bradom.

Nije poznato je li mu ovo novi imidž ili se pak radi o preobrazbi za neku novu ulogu, no u svakom slučaju je daleko od uvijek uglađenog, počešljanog i obrijanog Howarda Wolovitza.

Inače, Simon je nakon završetka hit-serije nastavio dobivati uloge, a u mjuziklu "Anette" koji je snimio prošle godine, pokazao je i da je talentiran za pjevanje.

Još neke zapažene uloge ostvario je u filmovima "Pepeljugina priča", "Laku noć i sretno", "Florence Foster Jenkins" te seriji "Prikraćeni".

Što se tiče njegova privatnog života, Simon je od 2007. godine u braku s glumicom Jocelyn Towne, s kojom je ima kćer Adeline i sina Wildera.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Kunakey (Foto: Profimedia) Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: AFP) +0 Tina Kunakey, Vincent Cassel (Foto: Profimedia) Celebrity Suprug koji je od nje stariji 31 godinu ne može joj se nadiviti, prije nje je ljubio jednu od najljepših žena svijeta

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Rachel Weisz, Daniel Craig (Foto: Getty Images) Rachel Weisz, Daniel Craig (Foto: Getty Images) Rachel Weisz, Daniel Craig (Foto: Getty Images) Rachel Weisz, Daniel Craig (Foto: Getty Images) +5 Rachel Weisz i Daniel Craig (Foto: Getty) - 1 Zanimljivosti Zaljubili su se tek 16 godina nakon prvog susreta, a danas slove kao jedan od najtajanstvenijih parova

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene