Prekidali non stop

Nakon konačnog kraja ljubavi u minijaturnom bikiniju s tangicama podsjetila bivšeg bez čega je ostao

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Shayna Taylor ne skida se iz bikinija u tangica na odmoru u Meksiku gdje je snimljena kako se zabavlja na plaži.

Američka manekenka Shayna Taylor i popularni voditelj i producent Ryan Seacrest svoju su ljubavnu vezuu  prekinuli u lipnju 2020. godine, a sedam mjeseci nakon prekida ona mu pred svima pokazuje bez čega je ostao.

Pogledaj i ovo showbuzz Mama i tata nisu oduševljeni Keeping Up With The Beckhams? Ideja ih baš i nije oduševila

28-godišnja Shayna otputila se na sunčani odmoru u Meksiko gdje uživa u čarima oceana u minijaturnim bikinijima s tangicama i hvata preplanulu put. Bila je dobro raspoložena i u društvu prijatelja te nije ostavila dojam da tuguje zbog nedavnog prekida sedmogodišnje veze.

"Ryan i Shayna prekinuli su prije nekog vremena sporazumno. I dalje su dobri prijatelji, jedno drugome velika podrška i uvijek će cijeniti vrijeme koje su proveli zajedno", izjavio je svojevremeno njezin glasnogovornik za Daily Mail.

No vijest o prekidu stigla je baš u vrijeme kada je 46-godišnji Ryan bio viđen u Cabo San Lucasu kako se drži za ruke s nepoznatom plavokosom ženom, a koja je dosta nalikovala Shayni, pa mnogi nagađaju kako je upravo to bio povod prekida. 

Bivši partneri upoznali su se u jednom od restorana u Los Angelesu 2013. godine, a nakon godinu dana veze su kratko prekinuli. Uskoro su se ponovno pomirili i 2017. godine su počeli zajedno živjeti. Dvije godine kasnije u veljači su ipak odlučili svatko krenuti svojim putem, da bi nekoliko mjeseci kasnije bili viđeni na jahti u talijanskom Positanu. Hoće li se povijest opet ponoviti vrijeme će vrlo skoro pokazati.

Prije nego se zaljubio u Shaynu, Ryan je uživao u 2-godišnjoj romansi s Julianne Hough od 2010. do 2013. godine, bio je u vezi s Playboyevom zečicom Sarom Jean Underwood, a ljubio je i glumicu Teri Hatcher.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene