Bivša NBA legenda

Najviši DJ svijeta nastupio na najluđoj plaži na Jadranu, pogledajte show koji je napravio!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Shaquille O'Neal, bivši NBA košarkaš, a danas DJ, u noći s ponedjeljka na utorak nastupio je na Zrću.

Protekla dva dana na Zrću svi su pričali samo o nastupu bivše košarkaške legende, a danas DJ-a.

Pogledaj i ovo Steve Aoki Impresivno! Najavljena najbolja sezona na najpoznatijoj party plaži u Hrvatskoj, pogledajte popis festivala koji nas čekaju!

Shaquille O'Neal u Zadar je stigao u nedjelju popodne, a u noći s ponedjeljka na utorak u sklopu Pow Wow Festivala nastupio je na najpopularnijoj plaži na Jadranu. Ako je suditi prema videu, napravio je pravi show.

S obožavateljima koje je susreo kad je stigao u Zadar rado se fotografirao i podijelio im autograme. Prije svoga nastupa slušao je Gigija D'Agostina, a nije imao nikakve posebne zahtjeve oko tretmana.

Za Shaquillea kažu i da je najveći DJ na svijetu, visok čak 216 centimetara. Kako je sam rekao, glazbom se počeo baviti još 1986. godine, a prvu pjesmu izdao je 2015. godine.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Dijana Milojković (Foto: Instagram) Dijana Milojković (Foto: Instagram) Dijana Milojković (Foto: Instagram) Dijana Milojković (Foto: Instagram) +1 Dijana Milojković (Foto: Instagram) Celebrity Izgubila bitku s opakom bolesti: U 33. godini preminula bivša misica, tužnu vijest objavio njezin brat

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene