tragičan kraj

Poznati sportaš čija je smrt šokirala sve nikada nije skrivao koliko mu znači slavna glumica, šuškalo se da su se pomirili

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Elizabeth Hurley i Shane Warne zajedno su bili tri godine, a njihovi su prijatelji komentirali kako mnogo značili jedno drugome.

Svijet je šokirala vijest o smrti igrača kriketa Shanea Warnea, a brojni prijatelji i kolege opraštaju se od njega. Warne je preminuo 4. ožujka od posljedica srčanog udara koji je doživio dok je bio na odmoru u svojoj vili u Tajlandu.

Pogledaj i ovo Elizabeth Hurley (Foto: Instagram) neutješna je Slavna glumica se oglasila prvi put nakon tragične smrti sportaša s kojim je bila zaručena, dirljivim riječima se oprostila od njega

Osim zbog svojih sportskih uspjeha, Shane je bio poznat i po vezi sa slavnom glumicom Elizabeth Hurley. Sa svojom prvom suprugom Simone Callahan vjenčao se 1995. godine, a zajedno su ostali do 2005. Zajedno su dobili troje djece, a nakon razvoda su se jedno vrijeme ponovno viđali. Njihova je ljubav pukla drugi put nakon što je Shane slučajno Simone poslao poruku koja je bila namijenjena drugoj ženi. Nakon što su njegove brojne afere izašle na vidjelo, Simone i on su zauvijek prekinuli.

Krajem 2010. godine u medijima su se pojavile fotografije slavnog sportaša i Elizabeth Hurley kako se ljube, a ubrzo zatim Warne je na Twitteru objavio da su on i bivša supruga posjednji put prekinuli.

O njegovoj vezi s Hurley svi su pričali, a par se 2011. godine i zaručio te su počeli živjeti zajedno. Bili su u vezi tri godine prije nego što su prekinuli, a o detaljima je otvoreno progovorio tek prošle godine.

"Jako sam žalostan što je ta veza propala, još mi je stalo do nje. Elizabeth je predivna osoba. Nisam ju upoznao sa svojom djecom sve dok nisam shvatio da je to prava ljubav, a ne samo zezancija", komentirao je američkim medijima. I njihovi prijatelji su govorili da su si jako značili. Zanimljivo, otkako su prekinuli, o njihovim novim vezama rijetko se pričalo. Upravo zbog toga su krenule glasine da se par pomirio, no oni su kasnije sve to opovrgnuli.

U bliskim odnosima su ostala i njihova djeca, koja su se često družila, a nakon njihova prekida nastavili su se dopisivati. "Shaneovo srce je bilo slomljeno nakon što je ostao bez Liz i jasno je kao dan da ju nijedna žena nije mogla zamijeniti", govorili su njihovi prijatelji.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Emila Tedeschija i Nike Perenčević (Foto: Instagram) Emil Tedeschi (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Emil Tedeschi (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) Emil Tedeschi, Nika Perenčević (FOTO: Getty, Pixell) +1 Emil Tedeschi (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) Celebrity Emil Tedeschi i 17 godina starija supruga Nika Perenčević dobili su sina, odabrali su ime koje je u obitelji već tradicija!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene