''već smo sve rekli...''

Severinin tim oglasio se o navodnoj selidbi pjevačice u Ivanić-Grad: "Oštro se ograđujemo od potpuno izmišljenog odnosa"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severinin glasnogovornik Davor Grgin oglasio se na temu njezine selidbe u Ivanić-Grad, o čemu su se raspisali srpski mediji.

Nastavno na vijest koju su objavili srpski mediji da se Severina seli na luksuzno imanje vinara Tomislava Voštinića u okolicu Ivanić-Grada, javio nam se njezin tim, koji je te navode jasno i oštro demantirao.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

"Oštro se ograđujemo od potpuno izmišljenog odnosa, kao i cijelog teksta, koji po ne znamo koji put i iz kojih razloga i u čijem interesu – izmišljaju srpski tabloidi. Stoga, jedino što možemo reći jest da su ovo potpune izmišljotine. Izmišljenu vezu demantirali smo kod njezine prve objave i gospodin Voštinić i mi", izjavio nam je Severinin glasnogovornik Davor Grgin.

Naime, srpski Alo! objavio je vijest da im je izvor blizak pjevačici potvrdio vijest o njezinoj selidbi, a nju je baš kao i Severinin tim, negirao i sam Tomislav Voštinić za 24 sata.

"Nije istina da se Severina seli kod mene", izjavio je kratko Tomislav.

Sve to se događa usred nagađanja i glasina o problemima u braku Severine i 15 godina mlađeg Igora Kojića, za kojeg se udala 2015. godine.

O tome se šuška već gotovo godinu dana, koliko se dugo navodno i nisu vidjeli otkako se ona iz Beograda vratila u Zagreb. Dodatne glasine potaknuo je i njihov posljednji potez na društvenim mrežama kada su obrisali posljednje objavljene zajedničke fotografije koje su objavili prošlog ljeta.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene