spremno pozirao fotografima

Dok Seve odmara u tropskom raju, njezin muž Igor uživa u potpuno drukčijim stvarima sa svojim društvom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Igor Kojić, koji je bivši nogometaš, drukčije provodi vrijeme od Severine pa je viđen na utakmici na stadionu u Beogradu.

Dok njegova supruga Severina odmara na Maldivima i dijeli seksi fotografije, bivši nogometaš Igor Kojić uživa u potpuno drukčijem načinu provođenja vremena. 

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Naime, Kojić je snimljen s prijateljima na utakmici mlade reprezentacije Srbije protiv olimpijske selekcije Brazila na stadionu Rajko Mitić u Beogradu. Severinin muž je sa zanimanjem pratio događanja na nogometnom terenu, a bio je dobro raspoložen pa je kasnije nasmiješen pozirao za fotografe. 

Inače, Igorovi pratitelji na Instagramu su nedavno primijetili da je obrisao većinu fotografija sa svojom suprugom. Ostavio je tek dvije objave, a zanimljivo je da se par neko vrijeme uopće nije pratio na toj društvenoj mreži. 

Od prošle godine se šuška da Igor i Severina imaju bračnih problema o čemu oboje odbijaju govoriti. Usto, otkad su počele glasine o njihovom odnosu, nisu se nijednom pojavili skupa u javnosti. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus sedma emisija TLZP - 2 Nives Celzijus sedma emisija TLZP - 1 Nives Celzijus šesta emisija TLZP - 5 +0 Nives Celzijus peta emisija TLZP - 3 Celebrity Nives je možda Egipat zamijenila svojom terasom, ali to ne znači da se i obukla - raskošna figura u prvom planu!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput sedma emisija TLZP - 1 Maja Šuput i Frano Ridjan sedma emisija TLZP - 2 +0 Maja Šuput i Frano Ridjan šesta emisija TLZP - 3 Celebrity Maja Šuput snimljena u rijetkom izlasku bez sinčića, zbog upečatljivog stajlinga bila je jedna od glavnih zvijezda događanja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene