Bome zgodna pratnja!

Pogledajte u čijem se to društvu Severina pojavila na promociji knjige, u posljednje ih vrijeme sve češće viđamo zajedno

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je u društvu Filipa Miletića stigla na promociju nove knjige Dimitrija Popovića koja je održana u KBC-u Dubrava.

Akademski slikar i književnik Dimitrije Popović predstavio je svoju novu knjigu "Likovni zapisi u doba korone" u KBC-u Dubrava, a jedna od glavnih zvijezda promocije bila je pjevačica Severina koja se pojavila u zgodnom društvu.

Pogledaj i ovo Severina i Filip Miletić Nasmijani od uha do uha! Severina uživala u izlasku sa zgodnim suradnikom, fotografi su ih ulovili u opuštenim trenucima!

49-godišnja Severina stigla je sa svojim suradnikom i glazbenim producentom Filipom Miletićem s kojim se u posljednje vrijeme sve češće pojavljuje u javnosti, a koji je zapeo za oko i njezinim obožavateljicama.

Severina je pažnju plijenila u kožnoj kombinaciji od glave do pete, ljubičastoj jakni i uskoj suknji s prorezom, a dobro raspoložena pozirala je i okupljenim fotografima.

Severina i Filip trenutačno rade na njezinom novom albumu koji sprema za svoje obožavatelje, a ljetos je objavila i njihovu zajedničku fotografiju s plaže na kojoj su oboje pokazali isklesana tijela.

"Moj producent je bolji od tvog, jer hitovi ne lažu", napisala je tada Severina u opisu fotografije.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 In Magazin: Marko Grubnić - 7 Celebrity Grubnić podijelio veliku novost o kojoj je dugo morao šutjeti, među prvima mu je čestitala Nives Celzijus!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene