Žustro koračala ulicom

Pogledajte kako je Seve izgledala na dan koji je čekala čak 20 mjeseci, skockana kao i uvijek na fotografe se nije obazirala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je snimljena kako odlazi u školu po svojeg sina nakon što je dobila zajedničko skrbništvo s njegovim ocem Milanom Popovićem.

Pjevačica Severina (49) ponovno je sa svojim sinom, koji je zadnjih 20 mjeseci živio sa svojim ocem, poduzetnikom Milanom Popovićem.

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

Nakon što joj je Županijski sud u Splitu dodijelio zajedničko skrbništvo, njezin odvjetnik Mate Matić potvrdio nam je da će dječak imati prebivalište kod majke, a pisalo se i da bi kod nje trebao doći za vikend.

To se ispostavilo točnim jer je Severina sada snimljena kako ide po sina u školu u Zagrebu. Skockana i očigledno dosta uzbuđena zbog povratka njezina jedinca na fotografe se uopće nije obazirala, već je s prijateljicama žustro koračala ulicom prema školi.

Podsjetimo, sud je krajem 2019. godine donio privremenu mjeru prema kojoj je odlučeno da njezin sin, kojeg je dobila sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem, živi s ocem. U skladu s tom odlukom imala ga je pravo viđati dva puta tjedno i svakog drugog vikenda te blagdanima, ljetnim i zimskim praznicima.

Severina i Milan nedavno su se pojavili na Županijskom sudu u Splitu, na ročištu na kojem se odlučivalo o skrbništvu nad njihovim zajedničkim sinom. Popović nije davao izjave, a Severina je bila izjavila kako se nada da će sina viđati češće.

"Jako sam tužna. 20 mjeseci moje dijete je bez majke i ja sam bez djeteta pod jako neobičnim okolnostima, ali vjerujem u pravdu i nadam se da će biti sve u redu", rekla je za Dnevnik Nove TV, a njezina nadanja konačno su se i ostvarila.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene