Dobro im je išlo!

Evo kojem je muškarcu pripala čast da sa Seve otpleše prvi ples, haljina joj je stvarala male probleme, ali brzo se snašla!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je s Nenadom Korkutom otvorila ples na spektakularnoj proslavi svog 50. rođendana.

Ne stišavaju se reakcije i dojmovi domaće javnosti oko tuluma godine koji je održan povodom Severinina 50. rođendana u zagrebačkom klubu Mint, a detalji s proslave preplavili su društvene mreže.

Pogledaj i ovo Severina slavi 52. rođendan! Seve otvorila dušu o svom životu: "Prestala sam čekati da bude lako, prestala sam čekati da će me netko spasiti, i zato...!''

Tako je njezin PR agent i prijatelj Davor Grgin na svom profilu na Instagramu objavio i snimku prvog rođendanskog plesa, a prvi je sa slavljenicom zaplesao naš poznati modni kritičar Nenad Korkut.

Dvojac je zaplesao na taktove pjesme "Fly me to the moon", koju je otpjevao Marko Tolja, a Severina je pri plesanju imala malih problema sa šlepom glamurozne haljine, ali brzo se snašla.

Na Severininom tulumu pojavila su se brojna poznata lica domaće i regionalne estrade, a nitko joj nije došao praznih ruku. Osim Tolje, na pozornicu su se popeli i Selma Bajrami, Ana Bekuta, Saša Matić, Patar Grašo te Haris Džinović, a pjevala je i slavljenica, koja se tijekom večeri presvukla u još jednu spektakularnu haljinu.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) +3 Alina Kabajeva (Foto: AFP) Celebrity Navodna Putinova ljubavnica osvanula u javnosti, a promjena na njenom licu sve je iznenadila: "Bila je ljepša!"

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Melina Džinović (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) +0 Melina i Haris Džinović (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Nema tko se nije okrenuo za atraktivnom suprugom Harisa Džinovića, od njega je mlađa 29 godina, par je zajedno dva desetljeća!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene